Dainese motorkleding

De meeste motorrijders hebben inmiddels flink wat tijd gehad om kennis te maken met motorkleding van Dainese, het merk stamt namelijk al uit 1972! Het merk Dainese is opgericht in Italië door Lino Dainese. Lino was alvorens het oprichten al bezig met het maken van motorkleding, op 20 jarige leeftijd! De motorkleding van Dainese is ook altijd al flink aanwezig geweest in de wereld van de MotoGP. Profiteer nu ook van de Dainese actieweken!

Producten 1-28 van 296

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Technologieën van Dainese motorkleding

De verschillende merken en technieken die Dainese gebruikt maakt haar producten tot wat ze zijn. Dainese maakt zeer innoverende motorkleding van hoge kwaliteit. De volgende geavanceerde technieken worden gebruikt in veel motorkleding van het bekende merk.

Cordura® - al jaren lang staat dit bedrijf bekend om hun slijtvaste textiel en toonaangevende stoffen

Armacor - deze stof wordt met GORE-TEX® en Kevlar® gefabriceerd, hierdoor krijgt het een zeer slijtvast karakter en laag gewicht

Trixior – zeer ontwikkeld materiaal van Dainese zelf, zeer sterk en slijtvast maar tegelijkertijd erg flexibel

700 FILL POWER GOOSE DOWN – dikte, hoeveelheid en dichtheid van het gebruikte ganzendons

TIZIP® - de TIZIP® MasterSeal is een zeer sterke rits die ook nog eens waterdicht is

3M SCOTCHLITE – dit flexibele materiaal bestaat uit micro-glaskraaltjes, deze deeltjes hebben een reflecterende functie en zorgen dus voor verbeterde zichtbaarheid in het donker

 

Dainese motorkleding dealer

Bij Voordeelhelmen.nl zijn wij trots om officieel dealer te zijn van Dainese motorkleding. Bij Dainese houden ze van hoge kwaliteit en goede service, wij zien dit uiteraard niet anders! U kunt dus bij ons terecht voor de Dainese service en aftersales. Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam om je te laten adviseren over het juiste model en de juiste maat; passen is gewoon mogelijk bij ons! Na aankoop staan we uiteraard ook tot je beschikking als het gaat om garantie of speciale extra service.

Online je Dainese motorkleding bestellen kan veilig en met volledige service, en over retourneren doen we niet moeilijk!

Neem voor vragen, advies of het maken van een pasafspraak contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op telefoonnummer +31(0)20-7600807.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen