Dainese motorkleding

Dainese motorkleding is ontwikkeld met het oog op veiligheid. Het Italiaanse merk heeft een lange geschiedenis van betrokkenheid bij motorsporten, zoals MotoGP en Superbike. Bij Dainese werken ze dan ook samen met professionele coureurs om producten te testen en te verbeteren. Dit resulteert in motorkleding van hoge kwaliteit, die is geoptimaliseerd voor prestaties op het circuit.

Producten 1-28 van 323

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Geschiedenis van Dainese motorkleding

De meeste motorrijders hebben inmiddels flink wat tijd gehad om kennis te maken met motorkleding van Dainese, het merk stamt namelijk al uit 1972! Het merk Dainese is opgericht in Italië door Lino Dainese. Lino was alvorens het oprichten al bezig met het maken van motorkleding, op 20 jarige leeftijd! De motorkleding van Dainese is ook altijd al flink aanwezig geweest in de wereld van de MotoGP.

Technologieën van Dainese motorkleding

De verschillende merken en technieken die Dainese gebruikt maakt haar producten tot wat ze zijn. Dainese maakt zeer innoverende motorkleding van hoge kwaliteit. De volgende geavanceerde technieken worden gebruikt in veel motorkleding van het bekende merk.

Cordura® - al jaren lang staat dit bedrijf bekend om hun slijtvaste textiel en toonaangevende stoffen

Armacor - deze stof wordt met GORE-TEX® en Kevlar® gefabriceerd, hierdoor krijgt het een zeer slijtvast karakter en laag gewicht

Trixior – zeer ontwikkeld materiaal van Dainese zelf, zeer sterk en slijtvast maar tegelijkertijd erg flexibel

700 FILL POWER GOOSE DOWN – dikte, hoeveelheid en dichtheid van het gebruikte ganzendons

TIZIP® - de TIZIP® MasterSeal is een zeer sterke rits die ook nog eens waterdicht is

3M SCOTCHLITE – dit flexibele materiaal bestaat uit micro-glaskraaltjes, deze deeltjes hebben een reflecterende functie en zorgen dus voor verbeterde zichtbaarheid in het donker

Voordeelhelmen is officieel Dainese dealer

Bij Dainese houden ze van hoge kwaliteit en goede service, wij zien dit uiteraard niet anders. Wij zijn dan ook trots om officieel dealer te zijn van Dainese motorkleding. Kom gerust langs in één van onze winkels om je te laten adviseren over het juiste model en de juiste maat. Na aankoop staan we uiteraard ook tot je beschikking als het gaat om garantie of speciale extra service. Online je Dainese motorkleding bestellen kan veilig en met volledige service, en over retourneren doen we niet moeilijk.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen