MKX Lock sloten

Met de sloten van MKX Lock kun je gemakkelijk en voordelig jouw motorfiets vastmaken aan bijvoorbeeld een paal of een grondanker. Een mooie motor of scooter is veel waard en daarom moet je hem goed beveiligen met een goed motorslot, het risico op diefstal wordt daarmee aanzienlijk kleiner. Bijna alle MKX sloten zijn ART4 gekeurd, dit houdt in dat deze kettingsloten geschikt zijn voor vrijwel alle diefstal verzekeringen.

Een veilig gevoel met de sloten van MKX Lock

Natuurlijk wil je zorgen dat de kans op diefstal zo klein mogelijk is als het gaat om jouw motor, scooter of motorscooter. Een goed motorslot is daarvoor eigenlijk al het halve werk. MKX Lock heeft bijna alleen maar goedgekeurde ART4 sloten in het assortiment, dankzij deze keuring zijn de kettingsloten geschikt voor vrijwel alle diefstal verzekeringen. Wil je dat jouw motor nóg minder opvalt op straat? Dan is het verstandig om naast een slot van MKX ook een goede motorhoes te kopen, hiermee is de motor niet zichtbaar en wordt hij ook nog eens goed beschermd tegen het weer.

MKX Lock sloten kopen bij VoordeelHelmen.nl

Ben je op zoek naar een motorslot van MKX Lock? Die vind je natuurlijk bij VoordeelHelmen! Wij bieden alle service en gemakken die maar zou kunnen wensen, ook wat betreft garantie op MKX motorsloten. Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Kom dan snel langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Heb je jouw nieuwe motorslot online bekend, maar is het niet helemaal wat je zocht? Wij bieden gratis verzending op bijna alles, en uiteraard is achteraf ruilen mogelijk binnen 100 dagen. Bestel nu jouw MKX slot bij ons online of kom langs in een van onze uitgebreide motorkleding en motorhelmen winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen