Bell motorhelmen

Het iconische helmenmerk Bell (oftewel: Bell helmets) is halverwege vorige eeuw ontstaan door grondlegger Roy Richter. Je zou zelfs kunnen stellen dat Bell een groot aandeel heeft gehad in hoe de moderne motorhelm er vandaag de dag uit is komen te zien. Je ziet het oude authentieke uiterlijk terug in veel modellen van het Amerikaanse merk, zoals de Bell Bullitt en de Bell Custom 500.

Producten 1-28 van 38

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Bell Helmets

In de loop der jaren is er ontzettend veel veranderd op het gebied van technologische ontwikkelingen. Bell motorhelmen nemen je mee terug in de tijd, terug naar de jaren 50 waarin Roy Richter zijn eerste Bell helm in elkaar heeft geknutseld. Vandaag de dag behoort Bell tot een van de beste en meest hightech helmfabrikanten ter wereld.

Bell helmen voor elke rijstijl

Of je nu op zoek bent naar een Bell jethelm of een sportieve circuithelm, Bell heeft voor elke rijstijl de perfecte motor helm! Ze staan bekend om het ‘oude’ model van hun eerste integraalhelm, de Bell Bullitt. Deze integraal helm is opgebouwd met alle moderne veiligheidstechnieken en features, maar dan met de looks en authenticiteit van zo’n 70 jaar geleden.

Bestel jouw nieuwe Bell motorhelm bij Voordeelhelmen of kom langs in de winkel

Motor helmen van het merk Bell koop je natuurlijk bij Voordeelhelmen. Allereest omdat wij de grootste collectie motorhelmen hebben van de Benelux. Daarnaast ook omdat wij je van alle service en gemakken kunnen voorzien, ook wat betreft je garantie. In onze motorkledingwinkels hebben wij een ruime collectie Bell helmen op voorraad. Bestel je toch liever online? Wij bieden 100 dagen retourrecht en gratis retourneren als het product een waarde heeft vanaf €200. Wacht dus niet langer, bestel jouw nieuwe motorhelm nu bij Voordeelhelmen!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen