Scorpion helmen

Scorpion helmen zijn innovatief en effectief. Scorpion staat voor de nieuwe generatie van helmen. Baanbrekende technologieën vinden hun weg in de helmen van Scorpion en dat merk je wanneer je een Scorpion helm op je hoofd hebt. Alle helmen van Scorpion hebben ook een ECE 22-05 keuring voor de Europese weg én een SNELL goedkeuring voor de Amerikaanse weg.

Producten 1-28 van 297

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

High tech Scorpion helmen

Scorpion gaat al wat jaren mee en heeft snel naam gemaakt in het land dat Motorhelmenland heet. Zó snel, dat het merk binnen enkele jaren de top 5 van meest toonaangevende helmmerken heeft weten te bereiken. De drijvende krachten van Scorpion zijn technologie en kwaliteitsbewaking. Scorpion of Scorpion maakt gebruik van een high tech fabriek, welke met een knipoog gedoopt is tot 'The Big Nest'. In totaal 86000 vierkante meter, waar meer dan 600 vakmensen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jij een top helm op je hoofd hebt.

Scorpion houdt, in tegenstelling tot veel andere merken, nagenoeg alles in eigen hand. Bijna alle stappen binnen het productieproces van Scorpion helmen vinden plaats in dit 'Nest van Schorpioenen'. Hierdoor kan Scorpion een optimale kwaliteit van zijn helmen garanderen. Het persen van de buitenlaag, het naaien van de binnenvoering, het stofvrij aanbrengen en drogen van het spuitwerk, monteren van de onderdelen en het verpakken van de helmen voor transport.

Eigenschappen van Scorpion helmen:

  • Bescherming
  • Uiterlijk
  • Dynamiek
  • Comfort
  • Innovatie

Een Scorpion helm draag je met trots

Scorpion heeft zich als doel gesteld de veiligste helm ter wereld te maken. En dat niet alleen. De designers van Scorpion zijn erg gewild en worden goed beschermd binnen het Nest. De wilde en innovatieve grafische ontwerpen zijn bekend over de hele wereld, van Europa tot het zuiden van Californië. Scorpion zorgt er altijd voor twee stappen vóór te lopen op de concurrenten. Draag dus met trots je Scorpion helm! Elke Scorpion helm heeft een garantie van 3 jaar en wij geven je een service waar je 'U' tegen zegt.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen