Dames Motorjas

Dames motorjassen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontworpen voor de vrouwelijke motorrijders onder ons. Qua specificaties wijken dames en heren motorjassen natuurlijk niks van elkaar af, het grote verschil zit hem in de pasvorm. Aangezien vrouwen een ander postuur hebben dan mannen hebben motorkledingfabrikanten daar een speciale lijn voor opgezet. De pasvorm sluit hierbij beter aan en ook de protectoren zijn anders vormgegeven.

Producten 1-28 van 166

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een motorjas voor vrouwen

Het verschil tussen een motorjas voor dames en heren is dat de nadruk op andere delen van het lichaam is gevestigd. Zo wordt een damesmotorjas een stuk vrouwelijker als de nadruk op de taille wordt gelegd en bij heren is dat vaak aan de bovenkant bij de schouders. De protectoren zijn daarnaast ook anders vormgegeven zodat ze beter aansluiten op de schouders en ellebogen van de motorrijdster. Daarnaast is er ook nog een groot verschil qua specificaties tussen leren motorjassen en textiele motorjassen, het verschilt per motorijdster wat hierin de beste keuze is.

Ga je je motorjas elke dag gebruiken voor woon-werkverkeer of ben je alleen een mooi-weer-rijdster? Als je vragen hebt over het gebruik van je motorkleding of over specificaties van bepaalde motorjassen dan kan je altijd even contact opnemen met een van onze productspecialisten, zij denken actief met je mee naar een oplossing.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact