Macna motorkleding

Macna motorkleding is door innovatie en haar prijsstelling, vaak 30 procent goedkoper dan andere aanbieders in deze branche, gegroeid van een Nederlandse marktleider tot een toonaangevend internationaal merk. Inmiddels wordt het merk met veel succes verkocht in meer dan 60 landen wereldwijd.

Producten 1-28 van 369

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

25 jaar Macna motorkleding

Macna motorkleding is geen nieuwkomer. Macna startte 25 jaar geleden al met de ontwikkeling van hun eerste motorhandschoen. En het is niet gebleven bij dit eerste model. Nu al zet een team van 8 designers fulltime haar talenten in om de motorrijder te voorzien van een innovatieve lijn in diverse productgroepen binnen de motorkleding.

Innovatie, hoge kwaliteit, competitieve prijsstelling én een Nederlands product. Dát is waar Macna voor staat. Om jou, als motorrijder, het nieuwste op het gebied van techniek te combineren met toonaangevende designs. Eerlijk geprijsd en daarom bereikbaar voor iedere motorrijder.

Macna motorkleding: CE-gecertificeerd

Wat Macna uniek maakt, is hun focus op innovatie en technologie in hun producten. Ze gebruiken geavanceerde materialen en technieken om ervoor te zorgen dat hun kleding bescherming biedt tegen impact, schuren en weersinvloeden. Veel van de kleding van Macna is voorzien van CE-gecertificeerde protectoren, die extra bescherming bieden bij een val of botsing. Deze protectoren zijn strategisch geplaatst op kwetsbare gebieden, zoals schouders, ellebogen, knieën en rug.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen