Daytona motorlaarzen

Daytona motorlaarzen hebben eigenlijk geen introductie nodig. Daytona's worden ook wel de ultieme motorlaarzen genoemd. In Eggenfelden, in het zuiden van Duitsland, maakt Daytona haar motorlaarzen bijna volledig met de hand. De pasvorm en comfort zijn legendarisch en de bescherming is optimaal. Wanneer je eenmaal Daytona motorlaarzen om je voeten hebt gehad, wil je niks anders meer.

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Daytona's: de ultieme motorlaarzen

Daytona is een bekende naam in de wereld van motorlaarzen. En dat is niet voor niks: de motorlaarzen worden bijna geheel met de hand gemaakt. Daytona motorlaarzen worden niet alleen maar gedragen op de normale wegen, maar ook op het circuit. Daytona is bijna een synoniem voor bescherming. Daytona levert Laarzen met een hoofdletter 'L'.

Daytona houdt, in tegenstelling tot veel andere merken, nagenoeg alles in eigen hand. Het vervaardigen van een Daytona motorlaars vindt bijna volledig plaats bij Daytona zelf. Bijna 100 werknemers produceren ieder jaar ongeveer 60.000 motorlaarzen. De kwaliteit is van haar laarzen is waar Daytona haar hand (of beter gezegd, voet) voor in het vuur steekt. Alleen de beste materialen eindigen in een Daytona en worden in Duitsland bewerkt met de modernste technologieën. Dit zie je terug in haar laarzen.

Eigenschappen van Daytona motorlaarzen:

  • Bestaat uit de beste materialen
  • Handgemaakt
  • Ver door ontwikkeld op het gebied van bescherming
  • Bijzonder goed draagcomfort tijdens het rijden én lopen
  • Onderhoudsvriendelijk

De service van Daytona is ook bijzonder te noemen. Wanneer je laarzen beginnen te slijten, kom je gewoon naar ons toe. Wij nemen dan contact op met Daytona en zij zullen proberen de laarzen te repareren met behulp van wederom de beste materialen.

Daytona laarzen laten monden openvallen

De service van Daytona is niet alleen formidabel te noemen, de pasvorm en bescherming ook! Daytona werkt samen met pro racers om hun laarzen steeds beter te maken. En dat merk je. En dit geldt niet alleen voor de race lijn van Daytona, maar ook voor de tour lijn. Daytona komt niet voor niks al 10 jaar achtereenvolgens als beste motorlaarzen merk uit de bus.

Grote keuze Daytona motorlaarzen in onze webshop

Voordeelhelmen.nl heeft, naast de andere merken, natuurlijk ook Daytona motorlaarzen in haar collectie opgenomen. En daar zijn we natuurlijk trots op. Je kunt bij ons met een gerust hart je Daytona's aanschaffen. Net als op onze andere producten, bieden we ook voor Daytona motorlaarzen de laagste prijs. Je kunt je Daytona laarzen online bestellen of je kunt langskomen in één van onze winkels om ze te passen voordat je ze koopt. Het is wel altijd handig om even contact met ons op te nemen, aangezien we niet alle laarzen in alle maten op voorraad kunnen hebben. Het zou jammer zijn wanneer precies de motorlaarzen die jij wil, er niet zijn.

Bekijk onze complete collectie motorlaarzen

Je juiste setje niet gevonden? Bekijk dan onze uitgebreide selectie motorlaarzen. Of je nu op zoek bent naar laarzen voor het zomer- of winterseizoen, in casual of retro stijl, kleine of grote maat, wij hebben het. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Bestel nu online of bezoek onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen