Balaclavas en helmmutsen

Balaclavas en helmmutsen zijn superhandig voor als je buiten bent en het weer niet meewerkt. Of je nu voor een korte of lange motorrit gaat, een balaclava houdt je lekker warm. Wij hebben een groot aanbod van topkwaliteit balaclavas, gemaakt van ademende materialen. Of je nu een simpele zwarte helmmuts zoekt of een opvallende kleur, wij hebben wat je zoekt. Kies nu je perfecte balaclava en wees klaar voor je volgende avontuur!

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Soorten balaclavas voor motorrijders

Het is belangrijk om de specifieke vereisten en weersomstandigheden te overwegen bij het kiezen van een balaclava voor motorrijden. Er zijn verschillende soorten balaclavas die specifiek ontworpen zijn voor motorrijders:

  • Thermische balaclavas zijn gemaakt van ademende, isolerende materialen en helpen de rijder warm te houden tijdens koud weer.
  • Waterdichte balaclavas zijn gemaakt van waterdichte materialen en helpen de rijder droog te blijven tijdens regenachtig weer.
  • Gespleten balaclavas hebben een gespleten ontwerp met een opening voor de mond, zodat de rijder zijn gezicht en mond vrij kan houden voor communicatie of het dragen van een beademingsapparaat.
  • Neopreen balaclavas zijn gemaakt van neopreen en bieden extra bescherming tegen de elementen en de wind.
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen