Regenkleding voor scooter en motor

Een regenpak op de scooter of motor beschermt je tegen wispelturig weer. Bij Voordeelhelmen vind je de beste regenkleding van topmerken. Ontdek direct ons complete aanbod en kom droog aan op bestemming.

Producten 1-28 van 53

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Hier moet je opletten bij een regenpak

Bij het kopen van regenkleding is het goed om te letten op de maat. Over het algemeen zul je de regenkleding over jouw reguliere motorpak dragen, daarom moet je er goed op letten dat je de regenkleding ook op die manier past. Een te klein regenpak zal restricties opleveren voor jouw bewegingsvrijheid.

De kenmerken van goede regenkleding

Goede regenkleding op een scooter of motor is en blijft helemaal waterdicht. Het is immers de bedoeling dat je droog aankomt op je bestemming. Regenkleding is makkelijk om op te vouwen en op te bergen in je buddyseat of in de topkoffer. Op die manier heb je het altijd bij de hand en wordt je nooit verrast door een flinke regenbui.

Het materiaal van regenkleding

Over het algemeen wordt regenkleding gemaakt van polyester, polyurethaan en PVC. Deze materialen worden gebruikt in combinatie met een waterdicht membraan. Zo wordt gezorgd dat de regenkleding helemaal waterdicht is, maar dat er nog wel enigszins een ademende functie is. Doordat regenkleding is voorzien van een soort coating, kun je deze kleding niet zomaar wassen: dit zou de coating kunnen beschadigen.

Onze topmerken met regenkleding

Regenkleding kopen? Voordeelhelmen.nl!

Bij Voordeelhelmen koop je jouw nieuwe regenkleding voor de allerbeste prijs, zowel online als in een van onze winkels. Of je nu op zoek bent naar een regenpak of regenbroek, bij ons vind je het allemaal. Ons assortiment motorkleding is zo ontzettend ruim en uitgebreid dat het bijna onmogelijk is om niet te slagen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen