Regenkleding voor scooter en motor

Regenkleding beschermt jou als motorrijder tegen het kwade en wispelturige weer. Helaas regent het met enige regelmaat in ons kikkerlandje, om die reden is het verstandig om te zorgen dat je een goed waterdicht motorpak en/of regenpak bij je hebt. Bij Voordeelhelmen heb je genoeg keuze, zo koop je altijd de beste regenkleding voor op de motor of scooter!

Producten 1-28 van 49

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Regenkleding voor op de scooter of motor

Bij het kopen van regenkleding is het goed om te letten op de maat. Over het algemeen zul je de regenkleding over jouw reguliere motorpak dragen, daarom moet je er goed op letten dat je de regenkleding ook op die manier past. Een te klein regenpak zal restricties opleveren voor jouw bewegingsvrijheid. Regenkleding is eigenlijk een van de belangrijkste motoraccessoires.

Goede regenkleding is regen kleding die helemaal waterdicht is en blijft. Het is natuurlijk de bedoeling dat je droog aankomt op je bestemming, of dat je droog blijft tijdens je wereldreis op de motor. Eventueel is er natuurlijk ook regenkleding voor op de scooter. Een waterdichte regenjas en regenbroek zijn dan ook onmisbaar.

Over het algemeen wordt regenkleding gemaakt van polyester, polyurethaan en PVC. Deze materialen worden gebruikt in combinatie met een waterdicht membraan om zo te zorgen dat de regenkleding helemaal waterdicht is, maar dat er nog wel enigszins een ademende functie is. Vaak kun je regenkleding niet zomaar wassen omdat de kleding van een soort coating voorzien is, dit zou dan beschadigd kunnen raken.

Regenkleding kopen? Voordeelhelmen.nl!

Ben je op zoek naar een goed regenpak? Dan ben je bij Voordeelhelmen aan het juiste adres. Regenkleding is makkelijk om op te vouwen en op te bergen in je buddyseat of in de topkoffer, op die manier heb je het altijd bij de hand en wordt je nooit verrast door een flinke regenbui. Wij geven de beste prijs, service en het beste advies over regenkleding en motorkleding. Kom langs in één van onze winkels of bestel jouw regenkleding online in onze webshop.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact