Heuptassen motor

Heuptassen voor de motor, ook wel "heupholsters" genoemd, zijn kleine tassen die aan de heupband van de bestuurder worden bevestigd en die gemakkelijk toegang bieden tot persoonlijke bezittingen tijdens het rijden van de motorfiets. Ze zijn ontworpen om het gewicht van de lading te verdelen en de bestuurder in staat te stellen vrij te bewegen op de motor zonder belemmering van het evenwicht. Bij Voordeelhelmen.nl bieden we verschillende soorten heuptassen aan van topmerken.

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Voordelen heuptas op de motor

Heuptassen voor de motor worden vaak gebruikt om kleine voorwerpen zoals portemonnees, sleutels, kaarten, mobiele telefoons en snacks op te bergen. Ze zijn meestal gemaakt van duurzame en waterbestendige materialen zoals nylon of leer, om de inhoud van de tas te beschermen tegen weersinvloeden en schade. Een vergelijkbaar product is de beentas, welke op het bovenbeen wordt gedragen.

Het dragen van een heuptas kan de veiligheid van de bestuurder verbeteren, omdat het voorkomt dat persoonlijke bezittingen of uitrusting tijdens het rijden uit de zakken vallen en de aandacht van de bestuurder afleiden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de heuptas goed en veilig aan de heupband is bevestigd en dat deze niet belemmerend is bij het besturen van de motorfiets.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen