Waterdichte motorschoenen

Als je op zoek bent naar een alternatief voor grote en lompe laarzen, dan kun je het beste kijken naar waterdichte motorschoenen. Tegenwoordig is een breed scala aan waterdichte motor schoenen die ideaal zijn voor de korte stukjes. Wij als motorrijders kunnen ons dan ook best voorstellen dat je voor die korte ritjes niet je grote tourlaarzen aan wil trekken. Uiteraard zijn al onze motorschoenen voorzien van special protectie en slijtvaste stoffen.

Producten 1-28 van 60

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Motorschoenen voor het natte en onvoorspelbare Nederlandse weer

Waterdichte motorschoenen heb je tegenwoordig in veel verschillende modellen, van hoge tot lage modellen en van sportief tot casual. Als je veel korte stukjes op de motor rijdt, en geen zin hebt om te je grote laarzen steeds mee te nemen, dan zijn motorschoenen ideaal. Het waterdichte membraan dat in deze motorschoenen verwerkt zit blokkeert water en zorgt er voor dat je voeten helemaal droog blijven. Daarnaast zijn deze waterdichte motor schoenen ook uitgerust met enkelprotectie, neusprotectie en hielprotectie om je bij een val- of glijpartij goed te kunnen beschermen. Uiteraard is het aan te raden om ook de rest van je lichaam te beschermen met goede beschermende motorkleding.

Er zijn veel merken die tegenwoordig waterdichte motorschoenen produceren, enkele koplopers daar in zijn Alpinestars en Rev’it.

Koop je waterdichte motorschoenen bij Voordeelhelmen in de webshop of in de winkel

Ben jij op zoek naar goede waterdichte motorschoenen? Kijk niet verder, bij Voordeelhelmen vind je alles dat je nodig hebt. Wij bieden de beste prijs, service en het beste advies. Heb je waterdichte motor schoenen besteld maar zitten ze toch te krap? Bij ons krijg je 100 dagen om de schoenen thuis te passen, alle tijd om te kijken of je wel tevreden bent dus! Kosten de schoenen €200 of meer? Dan mag je ze gratis retourneren aan ons. Wacht dus niet langer, bestel jouw nieuwe waterdichte motorschoenen bij ons in de webshop of de winkel in Amsterdam.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact