Blauer Helmen

Blauer HT

De Blauer helmen komen van oorsprong van een bedrijf (FGF Industrie) dat kleding maakt voor o.a. de Amerikaanse politiediensten en een aantal sectoren van het Amerikaanse leger. Dit zegt op zichzelf al genoeg over de mate van veiligheid die Blauer helmen jou zouden kunnen bieden. De constante aandacht voor stijl, functionaliteit en technische innovatie heeft ervoor gezorgd dat Blauer een overheersende positie op de markt in heeft kunnen nemen.

Het motto achter de Blauer helmen is “prestaties zonder compromissen”, wat inhoudt dat het ene kenmerk van een blauer helm nooit mag/zal lijden onder een ander kenmerk van de helm.

Kenmerken van de Blauer Helm

De Blauer helm kenmerkt zich qua uiterlijk voornamelijk door een subtiele eenvoud in lijnen en een veel voorkomende exclusiviteit in kleurencombinaties. Naast het aantrekkelijke uiterlijk, is de Blauer helm ontworpen om jou, de motorrijder, zoveel mogelijk veiligheid te bieden via vooruitstrevende technologie en innovatie zonder dat het uiterlijk de helm hierin beperkt.
De vakkundige combinatie van design en functionaliteit maken de Blauer helm uiterst populair en een grote bron van zekerheid voor gelukkige onder ons die met zo’n helm over de weg mogen rijden.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen