Dames motorbroeken

Dames motorbroeken zijn de laatste tijd erg in en dat is niet zonder reden. Aangezien iedere motorrijder goed passende motorkleding wilt hebben zijn er nu ook speciale dames motorbroeken. Deze dames motorbroeken zijn zo gemaakt dat ze de natuurlijke vormen van het vrouwelijk lichaam goed volgen, de protectoren zijn daar ook op aangepast.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Motorbroeken speciaal voor dames

Motorbroeken zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten. Waar je vroeger vrijwel alleen maar unisex broeken had heb je nu ook speciale dames motorbroeken. Deze dames motorbroeken verschillen qua specificaties niet veel van heren motorbroeken, het verschil zit hem voornamelijk in de pasvorm. De pasvorm van motorbroeken voor vrouwen is speciaal ontworpen naar de vormen van het vrouwelijk lichaam.

Dames motorbroeken hebben vaak een hogere taille om de natuurlijke rondingen van het vrouwelijk lichaam te accentueren en extra ondersteuning te bieden. Deze broeken kunnen tevens kortere beenlengtes hebben om beter aan te sluiten op de lengte van vrouwen. Daarnaast zijn ook vaak de protectoren aangepast zodat die beter in een dames motorbroek passen.

Vul je dames motorbroek aan

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen