Handvatten motor

Verbeter jouw grip en comfort tijdens het rijden met onze motorhandvatten. Het investeren in kwalitatief goede handvatten voor de motor kan zowel het rijplezier als de veiligheid tijdens het motorrijden verbeteren. We bieden handvatten in diverse kleuren en patronen, waardoor je jouw motor een unieke uitstraling kunt geven.

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor handvatten voor een stevige grip

Motor handvatten zorgen voor een stevige grip op het stuur, waardoor je meer controle hebt over de motor. Een goede grip is essentieel voor het veilig besturen van de motor, vooral bij het nemen van bochten, het accelereren en remmen. Dit zorgt voor een betere reactietijd en controle in noodsituaties. Je kunt sneller reageren op veranderingen in het verkeer en beter manoeuvreren om mogelijke gevaren te vermijden.

Motorrijden kan trillingen veroorzaken, vooral bij langere ritten. Handvatten met trillingsdemping verminderen de impact van trillingen op je handen en armen, waardoor vermoeidheid en ongemak worden verminderd. Dit helpt je om langer comfortabel te rijden en je concentratie te behouden. Comfort is sowieso een belangrijke factor tijdens het rijden. Ergonomisch ontworpen handvatten kunnen de drukpunten op je handen verminderen en zorgen voor een meer natuurlijke en ontspannen houding. Dit vermindert het risico op vermoeidheid en pijn in je handen en polsen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen