Roof helmen

Het Franse motorhelmen merk Roof timmert sinds 1993 aan de weg met hun stoere helmen. Eigenlijk draaien ze relatief kort mee vergeleken met helmfabrikanten die al 50 of zelfs 60 jaar in de business zitten. Juist dan is het knap als je binnen enkele jaren al zo’n groot deel van de motor helmen markt weet te veroveren. Roof is vooral populair onder de cruiser- en bobberrijders. Roof is een innoverend helmenmerk dat is opgericht door Claude Morin, een ex-piloot met een passie voor vooruitstrevende techniek.

28 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Collectie van Roof helmen

Roof motorhelmen (of ‘Roof motorcycle helmets’ op z’n Engels) zijn de makers van het iconische Roof Boxer V8 model. Deze helm is met name bekend vanwege twee dingen. Ten eerste dat het kinstuk helemaal naar achter kan worden geklapt, en ten tweede dat je dan van die ‘rode oortjes’ kunt zien op de helm. De rooie oortjes zijn zeker niet het enige bijzondere aan de Roof Boxer. De buitenschaal is gemaakt van een sterke glasvezel matrix en het vizier is los beweegbaar van het kinstuk.

Naast de populaire Roof Boxer V8 (met de duivelsoortjes) heeft Roof ook een aantal andere noemenswaardige spelers. Een daarvan is de Roof Desmo. De Desmo van Roof is de kleine broer van de Roof Boxer V8. Ook deze helm heeft een kinstuk dat helemaal naar achteren kan worden geklapt. Echter heeft deze motorhelm een wat spitser kinstuk waardoor de helm beter presteert op gebied van aerodynamica.

De Roof RO200 Carbon is ook een zeer bijzondere helm. De RO200 is een ultralichte sporthelm die is ontworpen voor rijders die het circuit opzoeken. Naast zijn carbon buitenschaal heeft de Roof RO200 ook nog eens een EPS binnenschaal met 5 dichtheden, iets wat we normaal gesproken alleen zien in de racerij.

Vind jouw Roof helm bij Voordeelhelmen

Roof helm kopen? Dat doe je natuurlijk bij Voordeelhelmen. Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan Roof helmen, van systeemhelmen tot jethelmen. Wij bieden alle service en gemakken aan die je maar zou kunnen wensen, ook wat betreft garantie op Roof helmen. Wil jij je graag laten adviseren? Kom dan langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Heb je deze helm online besteld maar is de maat niet goed? Wij bieden gratis verzending op bijna alles, vanaf een productwaarde van €200 mag je de helm ook gratis retourneren. Bestel nu je Roof helm bij ons online of kom langs in een van onze uitgebreide motorkleding en motorhelmen winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen