Schuberth helmen

Een helm van Schuberth is van topkwaliteit. Een van de speerpunten van Schuberth is altijd geweest om helmen van een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Vandaag de dag resulteert dat in een aanbod motorhelmen die aan de absolute top van het premiumsegment staan en uitblinken in draagcomfort, stabiliteit en veiligheid. Hiernaast is een van de belangrijkste en bekendste eigenschappen van Schuberth helmen het lage geluidsniveau binnen in de helm.

Producten 1-28 van 63

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Schuberth: jaarlijks 1,5 miljoen helmen

Schuberth GmbH is een Duitse firma die veiligheidshelmen produceert voor verschillende markten. Naast motorhelmen produceren zij ook hoofdbescherming voor in de Formule 1 en helmen die in de industrie gebruikt worden. Het bedrijf is opgericht in 1922 en heeft 300 werknemers die samen jaarlijks met de grootst mogelijke zorg zo’n 1,5 miljoen Schuberth helmen maken. Schuberth helmen worden in 55 landen verkocht.

De belangrijkste eigenschappen van Schuberth helmen zijn:

  • Zeer aerodynamisch
  • Compact design
  • Zeer stil
  • Vooruitstrevende veiligheid

Een Schuberth helm is stil en comfortabel

Door het gebruik van de nieuwst technieken wordt een Schuberth helm wereldwijd geprezen en staat deze bekend als stilste helm in zijn soort. Schuberth vindt al jarenlang de perfecte balans tussen veiligheid en draagcomfort. Niet voor niets heeft een merk als BMW het produceren van hun motorhelmen uitbesteed aan Schuberth.

Een van de redenen dat het de Duitse fabrikant lukt om zo’n extreem stille helm te produceren is dat het de beschikking heeft over eigen wind- en akoestische testtunnels. De zogenaamde Research & Developmentafdeling van Schuberth kan uitgebreid nieuwe en bestaande modellen testen en waar nodig aanpassen. Je ziet dit terug in kleine details op de helm, zoals de rand met vinnetjes bovenaan het vizier, die voor een nog optimalere luchtstroom over de helmschaal zorgen.

De expertise van Schuberth blijkt uit de schare bekende coureurs die het bedrijf om zich heen heeft verzameld. In de Formule 1 is Schuberth de afgelopen jaren gedragen door coureurs als Felipe Massa, Fernando Alonso en Nico Rosberg, en zijn ze de officiele partner van het Scuderia Ferrari Formule 1 raceteam. Michael Schumacher is als adviseur aan het bedrijf verbonden en werkt actief mee aan de ontwikkeling van motorhelmen. Onnodig te zeggen dat de expertise van 7-voudig wereldkampioen een belangrijke bijdrage levert.

Voordelen van een Schuberth helm

De meeste van onze klanten die voor het eerst een Schuberth helm aanschaffen zijn vrijwel direct verkocht. Het comfort en lage geluidsniveau zijn een verademing en openen een compleet nieuwe wereld. Een Schuberth wordt veel in woon- werkverkeer gedragen. Een erg handige accessoire hierbij is het Schuberth SRC System. Deze draadloze Bluetooth kit kan volledig in de helm geintegreerd worden, waarbij de bediening in de nekrand verwerkt wordt, en maakt het mogelijk gemakkelijk handsfree te bellen en bijvoorbeeld GPS instructies of muziek te beluisteren via de ingebouwde helmspeakers.

Een bijzonder service die het zeker verdiend om genoemd te worden is het Schuberth Mobility Program. Dit kosteloze garantieprogramma biedt eigenaren van een Schuberth helm de mogelijkheid om na een ongeluk voor slechts 1/3 van de verkoopadviesprijs een gloednieuwe Schuberth aan te schaffen. Het Schuberth Mobility Program is exclusief beschikbaar via Schuberth dealers. Voordeelhelmen.nl is officieel dealer van Schuberth helmen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen