DS Covers

DS Covers ontwikkelt hoogwaardige, duurzame beschermhoezen voor scooters en motoren. Bij de ontwikkeling van de motorhoezen wordt veel aandacht besteed aan pasvorm en functionaliteit. De sterke en slimme covers beschermen je voertuig tegen de invloeden van regen, wind, zand en/of stof en verkleinen de kans op krassen en diefstal.

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

DS Covers motorhoezen en scooterhoezen voor binnen en buiten

Er zijn omstandigheden waaronder je motor goede bescherming nodig heeft en waar een motorhoes van DS Covers uitkomst kan bieden. Bijvoorbeeld wanneer je je motor/scooter voor langere tijd stalt in een garage/stalling of regelmatig parkeert onder een boom. Door het gebruik van de beste materialen en slimme features dragen de motorhoezen van DS Covers aan een langere levensduur van je motor.

DS Covers beidt zowel hoezen voor binnen en buiten aan. Dit is erg gunstig, omdat een goede buitenhoes ademt en waterdicht moet zijn. Anders ontstaat er condens binnen de hoes en kan de motor gaan roesten. Een binnenhoes is erg handig om ervoor te zorgen dat je motor niet stoffig wordt en dat er geen krassen op komen door bijvoorbeeld bewegende objecten.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen