SP Connect

SP Connect maakt het ontzettend makkelijk om op talloze manieren een smartphone op een stevige en veilige manier te monteren op jouw motorfiets. Voor alle gangbare smartphones (zoals de Samsung Galaxy toestellen en iPhone’s) is er een geschikt telefoonhoesje, en dankzij een breed aanbod SP Connect accessoires en smartphonehouders is er voor iedereen wel een geschikte oplossing.

Producten 1-28 van 105

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Telefoonhouders en motoraccessoires van SP Connect

SP Connect maakt al langer accessoires voor bijvoorbeeld action camera’s, maar tegenwoordig staan ze vooral bekend om hun stijlvolle en stevige telefoonhoesjes en bevestigingssystemen. Met een telefoonhouder van SP Connect kun je gemakkelijk de smartphone monteren op het stuur van de motor, maar als hier geen ruimte is kom je al snel in de knoop. Gelukkig zijn er nog veel andere manieren om jouw SP Connect systeem te monteren op jouw motor, zoals bovenop het remvloeistofreservoir, of op de spiegel van jouw motorscooter.

Tegenwoordig hebben veel smartphones een (of meerdere) gecompliceerde camera(‘s), deze camera’s zijn gevoelig voor de trilling van de motor. Ook hier heeft SP Connect iets op gevonden, een Anti-Vibration module die ervoor zorgt dat er zo’n 60% minder vibratie wordt doorgegeven aan de telefoon tijdens het rijden.

SP Connect accessoires kopen bij VoordeelHelmen.nl

Vandaag de dag rijdt bijna iedereen met navigatie op de mobiele telefoon of via een GPS systeem. Ontzettend handig als je niet precies weet welke kant je op moet rijden, maar dan moet je jouw telefoon of navigatiesysteem wel goed kunnen bevestigen op jouw motor – en dat kan nog wel eens lastig zijn. Hiervoor zijn de producten van SP Connect uitermate geschikt.

Wij zijn een officiële SP Connect merkdealer. Dit houdt in dat wij jou van alle service en gemakken kunnen voorzien, ook bijvoorbeeld op het gebied van garantie. Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Wij hebben in onze winkels altijd voldoende motoraccessoires van het merk SP Connect, maar ook andere telefoonhouders, op voorraad.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen