Waterdichte motorbroeken

Het is aan te raden om een goeie waterdichte motorbroek in het bezit te hebben. Zeker hier in Nederland het wispelturige weer. Helaas kun je weleens verrast worden met een heftige regenbui uit het niets, en als dat zo is - dan ben je blij dat je een waterdichte motor broek aan hebt. Als je meer wilt weten over de verschillende soorten waterdichte motorbroeken, scroll dan naar de onderkant van deze pagina.

Producten 1-28 van 96

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorbroeken voor in de regen

Waterdichte motorbroeken zijn eigenlijk een vereiste om jouw motoroutfit compleet te maken. Zeker als je veel door weer en wind rijdt is het belangrijk dat je de beste waterdichte motorbroek hebt. Tegenwoordig zijn waterbestendige motorbroeken beter dan ooit, het is dan ook verleden tijd dat je doorweekt op je bestemming zou aankomen.

Er zit natuurlijk een groot verschil tussen waterdichte motorbroeken van €100 euro en van €500. Instapmodellen hebben bijvoorbeeld niet de optie om het waterdichte membraan te verwijderen uit de broek.

Ga je een stapje omhoog in de prijs, dan kom je bij uit bij motorbroeken met een uitneembaar waterdicht membraan en een uitneembare thermovoering. Dit type motorbroek noemen we een 3-laags motorbroek. Dit soort broeken zijn erg geliefd bij motorrijders die veel reizen omdat je gemakkelijk de broek kunt aanpassen van warm naar koud weer en vice versa. Uiteraard zijn hier ook bijpassende waterdichte motorjassen van.

Daarna hebben we directlaminaat motorbroeken. Bij dit type motorbroek is het waterdichte membraan vastgeplakt (gelamineerd) aan de buitenstof van de broek. Het grote voordeel hiervan is dat al het regenwater direct wordt tegengehouden. Er kan dus geen water door de buitenstof heenkomen bij dit soort motorkleding en dit resulteert weer in een broek die niet zwaar of koud kan worden.

Tot slot zijn er nog GORETEX motorbroeken. Het Gore-Tex membraan is het meest hoogwaardige waterdicht membraan dat er bestaat. Mogelijk heb je er eerder van gehoord of heb je het in andere soorten kleding voorbij zien komen. Gore tex heeft als eigenschap dat het helemaal wind-/waterdicht is maar dat het de ademende functie behoudt. Zo word je niet nat van buiten, maar ook niet van binnen de jas.

Waterdichte motorbroek kopen, online of bij Voordeelhelmen in de winkel

Koop jouw nieuwe waterbestendige motorboek online of in één van onze winkels. Wij geven de hoogste korting, beste service en het beste advies. Heb je vragen of wil je graag wat stijladvies krijgen? Mail ons, bel ons of kom langs in de winkel! Heb je een waterdichte motorbroek besteld die toch iets te strak zit? Boven de €200 mag je de broek gratis terugsturen naar ons! Hier krijg je 100 dagen de tijd voor, dus je hoeft je ook niet te haasten. Wacht dus niet langer en bestel jouw nieuwe waterdichte motorbroek bij Voordeelhelmen!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen