Bagagerek motor en bevestiging

Op zoek naar een bagagerek of bevestigingsmaterialen voor op je motor? Hier vind je een volledig overzicht met diverse mogelijkheden om bagage aan je motor te bevestigen. Een bagagerek voor de motor kan handig zijn voor motorrijders die extra opslagruimte nodig hebben voor langere reizen. Het biedt een veilige en stabiele manier om bagage op de motor te bevestigen en kan worden gebruikt in combinatie met andere bagage-oplossingen, zoals tanktassen of zadeltassen.

23 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een bagagarek kopen: hier moet je op letten

Bagagerekken voor de motor zijn er in verschillende maten en stijlen, afhankelijk van het type motor en de behoeften van de bestuurder. Sommige bagagerekken zijn voorzien van bevestigingspunten voor het vastzetten van bagage met riemen of gespen, terwijl andere rekken zijn uitgerust met een bagagenet om de bagage op zijn plaats te houden.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat een bagagerek geschikt is voor het type en het gewicht van de bagage die je wilt vervoeren. Overbelasting van een bagagerek kan leiden tot onstabiele rijomstandigheden en een risico op ongevallen. Zorg er dus voor dat je altijd de aanbevelingen van de fabrikant opvolgt en de bagage veilig vastzet voordat je gaat rijden.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen