Motornavigatie

Motornavigatie brengt je op de motor zo efficiënt mogelijk van A naar B. Je vindt bij ons navigatiesystemen van topmerken als Garmin, Beeline en TomTom, maar ook diverse accessoires voor je navigatie. Bekijk direct ons aanbod.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat kenmerkt de beste motornavigatie?

Met motornavigatie zorg je ervoor dat je optimaal kunt genieten van het motorrijden, zonder dat je op hoeft te letten of je wel goed rijdt. Motornavigatie systemen zijn voorzien van een stevige waterdichte behuizing en hebben meestal een helder scherm dat ook in zonlicht leesbaar is, en zo nodig met handschoenen aan te bedienen is. Daarmee onderscheiden deze systemen zich van 'normale' navigatiesystemen.

Je route plannen met motornavigatie

Motornavigatie brengt je op de motor zo efficiënt mogelijk van A naar B of via een kronkelige route voor het betere toerwerk dankzij een speciale modus. Sla zelf nieuwe routes op, download routes van internet of deel gemaakte routes met mederijders. Merken als TomTom, Beeline en Garmin bieden bovendien een leven lang gratis kaartupdates, zodat je nooit meer op niet bestaande wegen uitkomt.

De juiste navigatie houder kiezen

Je bevestigt jouw motornavigatie via een navigatie houder op je motor. Kies altijd een houder die compatibel is met het type navigatiesysteem dat je gebruikt en let op eigenschappen als waterdichtheid, verstelbaarheid en stevigheid. Zorg er voor dat de houder stabiel genoeg is om je navigatiesysteem veilig op zijn plaats te houden tijdens het rijden, zelfs op hobbelige wegen.

Topmerken met motornavigatie

Motor communicatie en navigatie kopen bij Voordeelhelmen

Voordeelhelmen.nl is ook voor motor communicatie headsets en navigatie jouw leverancier. Profiteer van gratis verzending vanaf €75, deskundig advies van onze specialisten en 100 dagen retourrecht. Ons brede aanbod is snel leverbaar en daarnaast zijn wij van alle merken officieel dealer. Bestel direct online of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen