Motorkleding heren

Bij Voordeelhelmen vind je zowel online als in onze winkels een zeer grote collectie heren motorkleding van allerlei verschillende topmerken. Motorkleding van goede kwaliteit is natuurlijk essentieel voor een veilige motorrit, en daarom staan onze motorkleding specialisten ten alle tijde klaar om jou advies op maat te geven. Uiteraard willen alle heren veilig aangekleed zijn voor een motorrit, dit is namelijk van levensbelang en kan een hoop ellende schelen in het geval van een val-/glijpartij. Het dragen van motorkleding is op dit moment nog niet verplicht in Nederland, maar in veel andere landen wel al. Hoe dan ook is het sterk aan te raden om je te kleden op de val, en niet op de rit.

Producten 1-28 van 825

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorkleding voor heren kopen bij Voordeelhelmen, zowel online als in de winkel

Slijtvaste motorkleding van goede kwaliteit biedt zoveel meer dan alleen protectie, het is namelijk ook van belang voor jouw persoonlijk comfort op de motorfiets. Of je nu op zoek bent naar motorkleding voor grote mannen of kleine heren – bij Voordeelhelmen.nl vind je het allemaal! Ons assortiment is zo ontzettend ruim en uitgebreid dat het bijna onmogelijk is om niet te slagen voor jouw heren motorkleding. Zo hebben wij bijvoorbeeld heren motorjassen, heren motorhandschoenen en zelfs motorlaarzen voor heren. Tegenwoordig moet alle motorkleding voldoen aan de CE-eis, uiteraard verkopen wij dan ook enkel en alleen producten die dit keurmerk behaald hebben.

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen leren motorkleding en textiele motorkleding? Dan is het van belang om na te gaan wat voor rijstijl je hebt, en voor ritjes (of reizen) je wil gaan maken. Rijd je bijvoorbeeld puur en alleen op het circuit? Dan kun je uiteraard het beste kiezen voor een leren motorpak. Wil je er zeker van zijn dat jouw motorpak helemaal wind- en waterdicht is? Kijk dan naar een goed waterdicht textiel motorpak, bijvoorbeeld met een GORE-TEX membraan.

Motorkleding heren passen in een van onze winkels

Bij Voordeelhelmen koop je jouw nieuwe motorkleding voor de beste prijs, zowel online als in een van onze winkels. Vind je jouw nieuwe kleding tóch te strak zitten, of past de kleur niet goed bij jouw motorhelm? Geen enkel probleem! Bij ons krijg je 100 dagen de tijd om jouw aankoop te ruilen of te retourneren. Wil je de allerbeste deals pakken? Kijk dan ook even in onze motorkleding outlet! Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw nieuwe heren motorkleding online bij Voordeelhelmen.nl – of maak een pasafspraak voor in een van onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen