Snorscooter helmen

Op zoek naar een snorscooter helm? Op deze pagina vind je een aantal helmen die het meest geschikt zijn voor gebruik op de snorscooter. Bekijk direct ons aanbod.

Producten 1-28 van 32

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

De snorscooter helm, fashion én veiligheid

Snorscooter helmen zijn ontworpen om bestuurders tot een snelheid van ongeveer 45km/h te beschermen. Gaat jouw snorscooter qua snelheid harder? Dan kun je beter voor een motorhelm kiezen. Veel ongelukken gebeuren bij relatief lage snelheid omdat de meeste automobilisten druk met hun telefoons bezig zijn of met de radio zitten te spelen. Het spreekt dus voor zich dat het uitzoeken van een snorscooter helm een serieuze zaak is, de kans op een ongeluk met dezelfde impact als iemand die op een motor zit is namelijk zeer vergelijkbaar.

Voor veel mensen is een snorscooter helm een soort mode-item geworden. Natuurlijk is dat goed te begrijpen, want je wilt natuurlijk wel met een mooie helm op je Vespa scooter kunnen rijden. Precies om deze reden zijn er zogeheten fashion helmen op de markt gebracht. Dit zijn trendy helmen voor snorscooters die luxe zijn afgewerkt en een comfortabele pasvorm hebben.

Benodigde keuring voor snorscooter helmen

Een snorscooter helm heeft sinds 1 januari 2023 een certificering nodig om goedgekeurd te worden voor gebruik op de openbare weg. In het geval van de snorscooter moet een helm minimaal NTA 8776 óf ECE 22.05/22.06 gekeurd zijn. Bij ons vind je alleen helmen die aan een van deze keuringen voldoen.

Snorscooter helm kopen bij VoordeelHelmen.nl

Bij Voordeelhelmen koop je jouw nieuwe snorscooter helm voor de allerbeste prijs, zowel online als in een van onze winkels. Ons assortiment helmen is ontzettend uitgebreid, waardoor slagen gegarandeerd is. Toch niet tevreden met je nieuwe helm? Geen probleem! Wij geven je 100 dagen de tijd om jouw aankoop te ruilen. Daarnaast bieden we je een gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75,-. Wacht niet langer en bestel nu online bij Voordeelhelmen.nl of bezoek ons op locatie.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen