Snorscooter helmen

Op zoek naar een snorscooter helm? Sinds april 2019 was het al verplicht om in Amsterdam een helm te dragen op de snorscooter, maar vanaf 1 januari 2023 geldt deze helmplicht voor heel Nederland. Een snorscooter helm heeft een bepaalde certificering nodig om goedgekeurd te worden voor gebruik op de openbare weg. In het geval van de snorscooter moet een helm minimaal NTA 8776 óf ECE 22.05/22.06 gekeurd zijn. Op deze pagina vind je een aantal helmen die het meest geschikt zijn voor gebruik op de snorscooter.

Producten 1-28 van 32

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

De snorscooter helm, fashion én veiligheid

Snorscooter helmen zijn ontworpen om bestuurders tot een snelheid van ongeveer 50 km/h te beschermen. Gaat jouw snorscooter qua snelheid harder? Dan kun je beter voor een motorhelm kiezen. Veel ongelukken gebeuren bij relatief lage snelheid omdat de meeste automobilisten druk met hun telefoons bezig zijn of met de radio zitten te spelen. Het spreekt dus voor zich dat het uitzoeken van een snorscooter helm een serieuze zaak is, de kans op een ongeluk met dezelfde impact als iemand die op een motor zit is namelijk zeer vergelijkbaar.

Voor veel mensen is een snorscooter helm een soort mode-item geworden. Natuurlijk is dat goed te begrijpen, want je wilt natuurlijk wel met een mooie helm op je Vespa scooter kunnen rijden. Precies om deze reden zijn er zogeheten fashion helmen op de markt gebracht. Dit zijn trendy helmen voor snorscooters die luxe zijn afgewerkt en een comfortabele pasvorm hebben.

Snorscooter helmen kopen bij VoordeelHelmen.nl

Waarom koop jij jouw nieuwe snorscooter helm bij VoordeelHelmen.nl? Allereerst misschien wel omdat wij officieel merkdealer zijn van meer dan 100 kwaliteitsmerken. Dit houdt in dat wij je van alle service en gemakken kunnen voorzien, ook wat betreft garantie. Ben je op zoek naar stijladvies? In onze motorkledingwinkels hebben wij een grote collectie helmen op voorraad. Koop je toch liever online? Bestellen bij VoordeelHelmen is 100% en zonder risico. Ben je niet helemaal tevreden of wil je je product ruilen tegen een andere maat? Wij hanteren een 100 dagen retourrecht en gratis retourneren voor producten boven de 200 euro.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen