Pando Moto

Pando Moto is een van de jongste merken in ons assortiment. In 2011 is dit merk begonnen met het maken van zeer stijlvolle motorkleding. Ondanks de leeftijd is deze fabrikant al jaren lang flink aan het concurreren met merken die al jarenlang als A-merk worden gezien. De materialen en technieken van Pando Moto zorgen ervoor dat de motorkleding zo slijtvast en stijlvol als mogelijk is. De Pando Moto motorjeans zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de winkels, en dat is terecht. Bekijk onze collectie hier of kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies op maat.

Producten 1-28 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Casual motorkleding van Pando Moto

Ben je op zoek naar urban motorkleding met zeer hoogwaardige en slijtvaste stoffen? Dan hoef je niet verder te zoeken dan de motorkleding van Pando Moto. Dit Europese merk maakt bijvoorbeeld motorjeans met een zeer goede pasvorm en mooie styling. De motor kleding is alle gevallen CE gekeurd en voldoet aan de veiligheidseisen.

Pando Moto maakt gebruik van materialen als Aramide, Dyneema®, Armalith® en Cordura®. Met behulp van deze materialen wordt het mogelijk gemaakt om de kleding slijtvast te maken, ondanks dat het niet oogt als motorkleding. Dit soort slimme technieken zorgen ervoor dat Pando Moto flink aan de weg aan het timmeren is, en de komende jaren nog veel zal groeien.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen