Ruilen & Retourneren

Retourbeleid Voordeelhelmen.nl

Voordeelhelmen.nl snapt héél goed dat je soms niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Krijg je je helm toch niet over je hoofd of kun je juist rondjes draaien in je helm? Heb je je broek toch net even iets té strak gekocht? Vloekt de kleur van je motorjas bij je motor of zit hij gewoon niet lekker? Het maakt ons niet uit wat voor reden je hebt: Voordeelhelmen.nl doet niet moeilijk.

100 dagen recht van retour

In plaats van de wettelijke 14 dagen heb je bij Voordeelhelmen.nl maar liefst 100 dagen bedenktijd! Je mag je aankoop binnen 100 dagen zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen. Het product mag uiteraard niet gebruikt zijn, en indien mogelijk voorzien van alle stickers en labels. Helmen tot 100 euro zijn uitgesloten van de 100 dagen bedenktijd, deze hebben een bedenktijd van 14 dagen.

Retourneren van een of meerdere product(en)

Ruilen of retourneren is heel eenvoudig via de volgende URL:

Retour aanmelden

Na ontvangst nemen we de retourzending in behandeling. We controleren of het product gebruikt of beschadigd is. Vervolgens sturen we het gewenste product zo spoedig mogelijk aan je op, of storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen aan je terug.

Verzendkosten voor retourzendingen

Wanneer je een product terugstuurt met een waarde groter dan €200,- euro vergoeden wij de verzendkosten voor het terugsturen. Let op: dit geldt alleen voor de individuele productwaarde en niet voor de totale orderwaarde. Deze regeling geldt voor zowel onze Nederlandse als Belgische klanten. Wanneer je gebruik wil maken van deze regeling verzoeken wij je ons een berichtje te sturen zodat wij je een retourlabel kunnen sturen. Achteraf kunnen wij helaas geen verzendkosten terugstorten.

Retourneren in de winkel

Uiteraard kan je een product ook retourneren in de winkel. We storten het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen aan je terug, dit doen we op dezelfde rekening als waarmee betaald is. Wanneer je een webshop bestelling in de winkel retourneert, of een bestelling retourneert in een andere winkel dan waar je hem gekocht hebt. Houd er dan rekening meer dat het terugbetalen langer duurt. Wanneer je een contant betaalde bestelling retourneert, neem dan eerst even contact met ons op zodat we het aankoopbedrag voor je apart kunnen leggen.

Garantie

Neem in geval van garantie eerst even contact met ons op via het contactformulier of op telefoonnummer 020 - 76 00 807. Wanneer wij aangeven dat dit inderdaad binnen de garantie valt, stuur dan het product, goed verpakt en voldoende gefrankeerd op naar bovenstaand adres. Geef in een korte en heldere omschrijving aan wat de klacht is. Na ontvangst van het product zullen we het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen