Motorhandschoenen

Op zoek naar motorhandschoenen? Bij ons vind je voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar zomer handschoenen, een goed paar dames motorhandschoenen of juist verwarmde winter motorhandschoenen: wij hebben een zeer groot aanbod met verschillende soorten motor handschoenen van textiel en leer.

Producten 1-28 van 943

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Veelgestelde vragen over motorhandschoenen

Handschoenen voor op de motor

Men onderschat soms het nut van degelijke motor handschoenen (oftewel ‘motorcycle gloves’). In het geval van een valpartij heeft de mens de natuurlijke reactie om als eerste de handen naar voren te steken. Vaak probeer je onbewust op die manier de klap op te vangen. Om die reden is het van groot belang dat je slijtvaste motorhandschoenen draagt van textiel of van leer.

Naast het belang van veiligheid speelt comfort ook een hele grote rol. Als koude wind tegen je blote handen aanwaait terwijl jij met 130 kilometer per uur tegen de wind inrijdt, dan zul je het al snel ijskoud krijgen. Een setje goede motorhandschoenen voor de winter lost dit probleem dan ook helemaal op. Hetzelfde geldt natuurlijk voor waterdichte motorhandschoenen en elektrisch verwarmde handschoenen.

Motorhandschoenen van topmerken

Bekijk direct de motorschoenen van de topmerken die je vind bij Voordeelhelmen:

Lekker op weg met de motorhandschoenen van Voordeelhelmen

Het is belangrijk dat je nieuwe motorschoenen comfortabel om je handen heen zitten. Je moet met gemak gas kunnen geven, kunnen remmen en natuurlijk de koppeling kunnen gebruiken. Mocht je kiezen voor leren handschoenen of sport handschoenen (van leer), houd er dan rekening mee dat de handschoenen in het begin wat strakker zullen zitten. Naar verloop van tijd zullen de handschoenen nog wat rekken.

De voordelen van motorhandschoenen kopen bij Voordeelhelmen

Bij Voordeelhelmen koop jij voor de allerbeste prijs jouw nieuwe motorhandschoenen, zowel in onze online shop als in onze motorkledingwinkels! Bekijk ook eens onze speciale outlet afdeling vol met motorhandschoenen aanbiedingen.

Zitten jouw nieuwe leren handschoenen toch iets te krap, of had je de kleur anders ingeschat? Is de handschoen bedoeld voor de winter en heb je per ongeluk een zomerse motorhandschoen besteld? Geen paniek! Bij Voordeelhelmen krijg je 100 dagen retourrecht, je hoeft dus niet te haasten met het terug sturen. Wacht dus niet langer en bestel jouw nieuwe motor handschoenen online bij Voordeelhelmen, of kom langs in onze winkel.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact