Furygan motorschoenen

De motorschoenen van Furygan zijn al jaren doorontwikkeld en dat voel je wanneer je ze aantrekt. Furygan motorschoenen zorgen voor comfortabele kilometers en voor een perfecte bescherming tijdens een val. Bekijk direct ons assortiment.

Furygan motorschoenen voor optimale bescherming

Furygan zorgt met haar motorschoenen voor gelukkige motorrijders. Niet alleen tijdens het rijden, maar ook tijdens de onverwachte momenten. Dan is Furygan op zijn best door het zorgen voor maximale bescherming. En iedere motorrijder die wel eens onderuit gegaan is, kan het je haarfijn uitleggen: juist op dié momenten kom je erachter hoe belangrijk die bescherming is.

Over Furygan

Furygan bestaat al sinds 1969 en heeft in die tijd een enorme naamsbekendheid opgedaan. Dit is niet voor niks. Furygan motorkleding kent elke type motorrijder van onder tot boven en weet hierdoor waar motorrijders behoefte aan hebben.

Alle vezels van Furygan ademen motorrijden. De eerste klanten van Furygan zijn dan ook haar eigen werknemers: stuk voor stuk fanatieke motorrijders die je tot in de kleine details kunnen uitleggen waar een goede motorlaars of motorschoen aan moet voldoen. Waar precies de bescherming tegen je hete uitlaten moet zitten, hoeveel bewegingsvrijheid je voeten moeten hebben, waar je de meeste bescherming tegen de kou nodig hebt en welk deel van de voet de grootste klappen krijgt tijdens een ongeluk.

Ontdek ons volledige assortiment motorschoenen

Heb je niet gevonden wat je zocht? Ontdek dan ons volledige assortiment motorschoenen. Of je nu op zoek bent naar schoenen voor in de zomer of winter, in casual of retro stijl, in kleine of grote maten, grote kans dat je bij ons slaagt. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Wacht niet langer en bestel je motorschoenen online of bezoek een van onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen