Furygan motorbroeken

Motorbroeken van Furygan maken je gelukkig als motorrijder. Furygan blinkt namelijk uit in optimale bescherming tijdens onverwachte momenten. En wanneer je wel eens onderuit bent gegaan als motorrijder, weet je hoe belangrijk juist dié momenten zijn. Een motorbroek van Furygan combineer je ook met de complete collectie Furygan motorkleding.

Furygan motorbroek kopen? Voor iedere motorrijder

Al sinds 1969 voorziet Furygan motorrijders van Furygan motorbroeken. Wat voor motorijder je ook bent: Furygan weet wat je behoefte is. Furygan ademt motorrijden. De eerste klanten van Furygan zijn niet voor niks haar eigen werknemers. Allemaal fanatieke motorrijders die precies weten waar een perfecte motorbroek aan moet voldoen. Waar juist wel of niet klittenband moet zitten, hoe een motorbroek minder schuift over het zadel en hoe je makkelijk in het opbergvakje van je sleutels kunt komen, maar wél op een manier dat deze veilig zijn opgeborgen. De motorbroeken van Furygan zijn zo ontworpen om comfortabel kilometers vol regen en wind te kunnen doorstaan. En jou als motorrijder maximaal te beschermen tijdens een val of botsing. De meeste motorbroeken hebben protectie ingebouwd op de heupen en knieën. De motorbroeken van Furygan zijn sportief en stoer: genoeg redenen dus om de motorbroeken van Furygan toe te voegen aan ons assortiment.

Jouw Furygan motorbroek aanvullen

Ben je op zoek naar een motorbroek, maar zit er van Furygan toch niks voor je tussen? We hebben de oplossing voor je: een pagina vol met motorbroeken van andere merken. En zoek je een bijpassende motorjas bij je Furygan motorbroek? Kijk dan even bij onze Furygan motorjassen. Furygan heeft natuurlijk ook aan je handen en voeten gedacht met haar Furygan motorlaarzen en Furygan motorhandschoenen. Furygan heeft natuurlijk niet alleen maar motorbroeken in haar collectie. Hier kun je zien welke motorkleding van Furygan we allemaal hebben voor je. Voor iedere motorrijder wel wat wils, vinden wij. En dit geldt zeker ook voor een motorbroek. En als je er niet helemaal uitkomt, vinden wij dat geen probleem. Neem even contact met ons op en dan helpen we je graag verder.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen