Furygan handschoenen

Furygan handschoenen hebben jarenlange ervaring in zich en dat merk je. Furygan ontwerpt haar motorhandschoenen zo dat ze comfortabel kilometers vol regen en wind te kunnen doorstaan. Furygan weet waar motorrijders behoefte aan hebben: ze kennen elke type motorrijder door en door. Bij ons vind je dan ook een compleet aanbod Furygan motorkleding.

28 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Furygan motorhandschoenen

Furygan zorgt voor motorhandschoenen waar je als motorrijder blij van wordt. Tijdens de onverwachte momenten is Furygan op zijn best door het zorgen voor maximale bescherming. En voor iedere motorrijder die nog nooit onderuit gegaan is: juist op dié momenten kom je erachter hoe belangrijk die momenten zijn.

Furygan ademt motorrijden. Haar werknemers zijn stuk voor stuk fanatieke motorrijders die precies weten waar perfecte motorhandschoenen aan moeten voldoen. Waar wel of juist niet extra isolatie op je vingers moet zitten, hoeveel bewegingsvrijheid je handen moeten hebben, waar je de meeste bescherming tegen de kou nodig hebt en welk deel van de hand de grootste klappen krijgt tijdens een ongeluk.

Kies bijpassende kleding bij je Furygan handschoenen

Furygan niet alleen maar motorhandschoenen in haar collectie. Je kunt namelijk compleet Furygan gekleed de deur uit bij ons. Zo vindt je bij ons onder meer Furygan motorjassen en Furygan motorschoenen. Kijk ook eens op onze Furygan motorkleding pagina voor een volledig overzicht.

Zit er toch niet iets tussen de Furygan motorhandschoenen voor je? Voordeelhelmen.nl heeft een uitgebreide collectie motorhandschoenen van Furygan en vele andere soorten en merken. Kijk hiervoor op onze pagina van motorhandschoenen voor een compleet overzicht van alle merken.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen