Motor GPS trackers

Op zoek naar een handige en betrouwbare manier om je motor in de gaten te houden? Met een motor GPS tracker kun je met een gerust hart je motor parkeren en verlaten. Bekijk direct onze opties, met of zonder abonnement.

Een GPS tracker met of zonder abonnement

Je vindt bij ons motor GPS trackers met of zonder abonnement. Bij de MoniMoto GPS Tracker MM7 ontvang je een geïntegreerde internationale e-SIM met 2 maanden gratis abonnement. Daarna betaal je €39 per jaar. De Celly Smart Tag Finder gebruik je eenvoudig zonder abonnenment: de mogelijkheden van deze GPS tracker zijn wel minder.

Wat is het bereik van de GPS trackers?

Het bereik van de GPS trackers is afhankelijk van het merk en type. Onze GPS trackers zijn uitgerust met geavanceerde positioneringstechnologie, zodat je in realtime precies kunt zien waar je motor zich bevindt. De MoniMoto GPS Tracker MM7 werkt overal, hoe afgelegen je bestemming ook is. De Celly Smart Tag Finder daarentegen heeft een verbindingsbereik van 20 meter binnen en 50 meter buiten.

Motor communicatie en navigatie kopen bij Voordeelhelmen

Voordeelhelmen.nl is ook voor motor communicatie en navigatie jouw leverancier. Profiteer van gratis verzending vanaf €75, deskundig advies van onze specialisten en 100 dagen retourrecht. Ons brede aanbod is snel leverbaar en daarnaast zijn wij van alle merken officieel dealer. Bestel direct online of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen