Speed Pedelec helmen

Een Speed Pedelec is een tweewieler fiets met een elektrische hulpmotor die een maximale snelheid heeft van 45 kilometer per uur. Vanwege de hoge snelheid van de Speed Pedelec fiets is verplicht om hierop een goedgekeurde NTA 8776 helm te dragen. Een goedgekeurde Speed Pedelec helm is veilig, comfortabel en zelfs ook geschikt voor gebruik op een snorfiets of snorscooter. Bekijk onze volledige collectie Speed Pedelec helmen hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Speed Pedelec helmen, ook voor snorfietsers

Sinds 2017 is het een landelijke verplichting om op een Speed Pedelec een helm te dragen, maar vanaf 2023 geldt hetzelfde voor de snorfiets. De helmen voor een Speed-Pedelec (ook wel S-EPAC) moeten gekeurd zijn volgens de NTA 8776:2016 norm. Ook is het toegestaan om een bromfietshelm of motorhelm te dragen die is gekeurd volgens de ECE 22.05 of 22.06 norm.

Speed Pedelec helmen kopen bij VoordeelHelmen.nl

Waarom zou jij jouw Speed Pedelec helm bij VoordeelHelmen kopen? Allereerst misschien wel omdat wij een officiële merkdealer zijn van meer dan 100 verschillende merken helmen en kleding. Dit betekent vanzelfsprekend dat wij jou kunnen voorzien van alle service en gemakken die je zou verwachten van een echte merkdealer, ook in het geval van garantie staan wij achter jou.

Zoek je stijladvies of weet je niet zo goed welke helm bij jou past? Bel gerust, dan helpen we je graag verder! Natuurlijk kun je ons ook mailen en ben je van harte welkom in een van onze motorkledingwinkels. Wij hebben veel Speed Pedelec helmen en en fietshelmen op voorraad, dus voel je vrij om door onze collectie te neuzen. Bestellen bij VoordeelHelmen is 100% veilig en zonder risico. Ben je ontevreden met jouw aankoop of wil je liever ruilen voor een andere maat? Dat is geen enkel probleem, wij hebben een ruim retourtermijn van maar liefst 100 dagen – voor ons hoef je je dus niet te haasten.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen