Fietshelm met verlichting

Veilig op pad gaan met een fietshelm is eigenlijk maar het halve werk. Je voorkomt hiermee natuurlijk wél (ernstig) hersenletsel in het geval van een ongeluk. Maar, met een fietshelm met verlichting voorkom je echter mogelijk al dat het hele ongeluk plaats kan vinden, alleen al door beter zichtbaar te zijn in het verkeer. Door goede en duidelijke verlichting op je fietshelm te hebben, ben je voor andere weggebruikers veel makkelijker te spotten bij bijvoorbeeld kruispunten en rotondes. De verlichting van de fiets is niet altijd genoeg om goed zichtbaar te zijn, en het grote voordeel van verlichting op de helm is dat het op bovenop je hoofd zit en dus ook op een hoger punt te zien is. Bekijk onze volledige collectie fietshelmen met verlichting in onze webshop, of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

Fietshelm met verlichting voor betere zichtbaarheid

Fietshelmen met geïntegreerde verlichting is de perfecte oplossing voor fietsers en wielrenners die graag beter zichtbaar willen zijn. Zeker met slecht weer is dit een goede uitkomst aangezien het algemene zicht dan wordt belemmerd door de weersomstandigheden. Een fietshelm met verlichting zorgt ervoor dat je altijd goed gezien wordt door medeweggebruikers. Hiermee voorkom je ongelukken en kun je met een gerust hart op de fiets stappen. Al onze fietshelmen met verlichting voldoen aan de veiligheidseisen en zijn dus veilig bevonden voor gebruik op de openbare weg. Sommige helmen zijn zelfs hoger gekeurd volgens de NTA 8776 certificering, bijvoorbeeld onze Speed Pedelec helmen. Een veilige fietshelm zorgt voor een aanzienlijk kleinere kans op (ernstig) letsel bij een verkeersongeluk.

Een fietshelm met verlichting kopen bij VoordeelHelmen

Bij VoordeelHelmen koop je jouw nieuwe fietshelm met verlichting voor de beste prijs, zowel online als in onze winkels. Vind je jouw nieuwe fietshelm tóch net te strak zitten, of past de kleur niet goed bij jouw fiets? Geen enkel probleem! Bij ons krijg je 100 dagen de tijd om jouw aankoop te ruilen of te retourneren. Wil je de allerbeste deals pakken? Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw nieuwe fietshelm met verlichting bij VoordeelHelmen.nl – of maak een pasafspraak voor in een van onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen