Fietshelm met vizier

Een ideale oplossing voor de snelle fietsers en wielrenners is een fietshelm met vizier. Zo’n vizier op je fietshelm zorgt er natuurlijk voor dat de wind en vliegjes niet in je ogen kunnen komen op hoge snelheid. Een fietshelm draag je natuurlijk voor de veiligheid, zeker aangezien er nog altijd veel verkeersongelukken gebeuren waar fietser bij betrokken zijn. Een helm voor op de fiets vermindert de kans op (ernstig) hersenletsel en zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel de weg op kunt. Niet alleen is een fietshelm met vizier goed voor de veiligheid, maar ook voor het comfort – zo kan er bijvoorbeeld met slecht weer ook geen regen in je gezicht komen. Bekijk onze volledige collectie fietshelmen met een vizier in onze webshop, of kom langs in een van onze winkels.

Fietshelmen met vizier voor veiligheid en comfort

Een fietshelm met geïntegreerd vizier is de perfecte oplossing voor fietsers, wielrenners en voor brildragende fietsers. Niet alleen is een vizier op je fietshelm handig tegen de wind, regen en vliegjes, maar ook bijvoorbeeld tegen de zon in het geval van een donkergetint vizier. Alle fietshelmen op onze website voldoen aan de minimale EN-1078 keuringseis en zijn dus veilig bevonden voor gebruik op de openbare weg. Sommige helmen zijn hoger gekeurd volgens de NTA 8776 certificering, bijvoorbeeld onze Speed Pedelec helmen. Een goede fietshelm zorgt voor een aanzienlijk kleinere kans op (ernstig) letsel bij een verkeersongeluk.

Een fietshelm met vizier kopen bij VoordeelHelmen

Ben jij op zoek naar een nieuwe fietshelm met vizier? Bestel hem nu bij VoordeelHelmen! Onze online helmenwinkel is zeer eenvoudig te navigeren. Je kunt de filters aan de linkerzijde van de website gebruiken om snel jouw perfecte fietshelm te vinden. Als officiële dealer van vrijwel alle grote merken kunnen wij jou van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld in het geval van een garantie. Koop nu jouw fietshelm met vizier via de website, of kom langs om te passen in een van onze winkels. Wij hanteren een retourtermijn van 100 dagen, dus geen stress!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen