Amsterdam


Postcode: 1046AC
Land: Nederland
Stad: Amsterdam
Address: Jarmuiden 31
Openingstijden vandaag: 09:00 - 17:00
maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 20:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00
Additional Information
In het pand bij:
Motorcity Amsterdam

Dé winkel voor motorhelmen en motorkleding in Amsterdam

Heb je hulp nodig met het kiezen van de juiste motorhelm, motorkleding of volledige uitrusting voor op de motor? Liever passen? Bezoek onze motorkleding winkel in Amsterdam. Onze motorhelmen- en motorkledingexperts staan voor je klaar om je alle ins en outs van een bepaald product te vertellen.

In onze Voordeelhelmen winkel in Amsterdam kun je terecht voor je volledige uitrusting, van motorhelm tot scooterhelm, van motorkleding tot motornavigatie. Je vindt in onze winkel een ruime keuze uit ons totaalaanbod van meer dan 70 merken motorkleding, helmen en accessoires. We hebben altijd meer dan 1500 helmen op voorraad en een brede keuze aan kleding. In onze outlet afdeling vind je daarnaast mooie aanbiedingen, zoals enkele laatste maten, speciale aanbiedingen of restpartijen. De beste deals sluit je in onze outlet!

Reserveer je motorkleding of helm en maak een pasafspraak in Amsterdam

Onze winkel in Amsterdam is momenteel alleen geopend na reservering en op afspraak. Wil je een specifieke helm, motorjas of ander product komen passen of bekijken? Informeer dan altijd eerst even naar de beschikbaarheid in Amsterdam. Je kan een product in de winkel reserveren door deze via de webshop te bestellen. Kies in de checkout voor ‘Afhalen in winkel’ en ‘Betalen bij afhalen’. Je krijgt een seintje als je bestelling klaar ligt. Een product reserveren is geheel vrijblijvend, je bent dus niet tot afname verplicht.

Beschikbare services in de winkel

Motorkleding Amsterdam Motorhelmen Amsterdam Voordeelhelmen Amsterdam

Contact
Copyright VOORDEELHELMEN