Furygan motorjassen

Furygan motorjassen vormen zich naar je lichaam waardoor ze goed aansluiten en comfortabel zijn om te dragen. De motorjassen zijn zo ontworpen om comfortabel kilometers vol regen en wind te kunnen doorstaan. En jou als motorrijder maximaal beschermen tijdens een val. Motorkleding van Furygan is stoer en sportief: genoeg redenen om dit mooie merk op te nemen in ons assortiment.

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Furygan motorjassen: maximale bescherming

Furygan voorziet motorrijders al sinds 1969 van Furygan motorkleding. Het maakt niet uit wat voor motorrijder je bent: Furygan weet wat de behoefte is van elke type rijder. Furygan zorgt voor motorjassen waar je als motorrijder blij van wordt. Furygan blinkt uit in maximale bescherming tijdens de onverwachte momenten. En iedere motorrijder die wel eens onderuit gegaan is, weet hoe belangrijk juist dié momenten zijn.

Het hele bedrijf ademt motorrijden. De eerste klanten van Furygan zijn dan ook haar eigen werknemers. Stuk voor stuk fanatieke motorrijders die precies weten waar een motorjas aan moet voldoen. Waar klittenband wel of juist niet moet zitten, hoe een motorjas minder wind vangt en hoe je makkelijk in het opbergvakje van je portemonnee kunt komen, maar wél op een manier dat deze veilig is opgeborgen.

Maak je Furygan motoroutfit compleet

Zoek je bijpassende kleding bij je Furygan motorjas? Furygan heeft ook aan je handen en voeten gedacht met haar Furygan handschoenen en Furygan motorschoenen. Kijk ook eens bij ons complete overzicht Furygan motorkleding. Ben je op zoek naar een motorjas, maar zit er van Furygan toch niks voor je tussen? We hebben de oplossing voor je: een pagina vol met onze complete collectie motorjassen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen