Motorleggings

Een motorlegging is vergelijkbaar met een motorjeans, maar dan met de specifieke kenmerken van een legging. De vraag naar casual motorkleding voor vrouwen neemt enorm toe. Om die reden worden er tegenwoordig steeds meer motorleggings geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten, zoals MotoGirl leggings.

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kevlar motorleggings voor comfort en gemak

Een motorlegging is over het algemeen gemaakt van slijtvaste materialen zoals kevlar of een andere aramidevezel. Kevlar heeft de eigenschappen dat het tijdens, maar ook na het rijden lekker zit, een hoog smeltpunt heeft en daardoor ook slijtvast is. Vooral de slijtvastigheid en het hoge smeltpunt van 400 tot 500 graden komen van pas bij een eventuele glijpartij. De legging zit over het algemeen hetzelfde als een skinny jeans, zeker wanneer je de eventuele protectie delen eruit haalt. Ook ziet de motorlegging eruit als een normale legging.

Kevlar motorleggings worden vaak onder een normale broek gedragen. Wel zien we dat steeds er steeds meer dikkere motorleggings worden gemaakt die ook als broek kunnen kunnen worden gedragen. Vaak is het mogelijk om deze leggings, indien ze daar nog niet over beschikken, te voorzien van knie- en heupprotectoren.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact