Alpinestars Nucleon KR-1 Black/White 12

Normale prijs € 159,95 Vanaf € 95,97
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
16ALP0161
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

  1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
  2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
  3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Alpinestars Nucleon KR-1 Black/White 12

De Nucleon KR-1 Protector is een CE level 2 gecertificeerd product dat speciaal gemaakt is voor mountainbikers en motorcrossers. Deze beschermer beschermt je rug extreem goed en, niet te vergeten,  is ook nog eens extra flexibel, comfortabel en gemakkelijk aan te passen door de persoonlijke pas vorm. Verder is de Nucleon KR-1 Protector gemaakt van een energy absorberende stof die je lichaamsvorm herinnert. Dit verhoogt het gebruiksgemak en zorgt er ook nog eens voor, dit in tegenstelling tot veel andere rug beschermers, dat deze beschermer meerdere klappen tegelijkertijd kan opvangen zonder aan bescherming in te boeten. Je betaalt er misschien wat extra voor, maar met de Nucleon KR-1 protector heb je ook wel iets te pakken waar je trots op kunt zijn.

Wat betekent CE level 2 gecertificeerd nou eigenlijk? In 2003 zijn er twee Europese standaarden voor CE goedgekeurde rug beschermers gecreëerd: level 1 en level 2. Zonder in de technische details te treden zijn dit de belangrijke dingen die je over CE level 2 moet weten. 1. Een CE level 2 rug beschermer beschermt je ongeveer twee keer zo goed als een level 1 rug beschermer. 2. De sterkte van een klap die door een CE level 2 rug beschermer het lichaam bereikt mag niet hoger zijn dan 12kN en moet gemiddeld lager zijn dan 9kN. Dit komt erop neer dat de massa van de impact gemiddeld niet zwaarder mag zijn dan ongeveer 900kg. Dit klinkt misschien als erg veel, maar een cm2 van gemiddelde menselijke botten kunnen onder normale omstandigheden ongeveer 1,5x dit gewicht dragen. 3. Een ander ding wat de CE level 2 gecertificeerde rug beschermers doen, is de klap uitspreiden zodat deze 1.337kg per cm2 op botten bijna niet gehaald kan worden als je een van de Alpinestars Nucleon reeks rug beschermers draagt. Science out.

Alpinestars is een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van motor accessoires en motorkleding. Direct na zijn oprichting in 1963 werd Alpinestars al opgemerkt door de professionele motorrijders. De rest is geschiedenis. Tegenwoordig staan de producten van Alpinestars als zeer veilig en betrouwbaar bekend. Alpinestars is daarom zeker een merk om te overwegen in jouw zoektocht naar kwaliteitsproducten voor een schappelijke prijs.

Nucleon KR-1 eigenschappen

  • CE level 2 gecertificeerd (EN1621-2:2014)
  • Geperforeerd om de comfort en de luchtdoorstroom van de rug beschermer te verbeteren.
  • Vormgegeven naar het menselijk lichaam.
  • Extreem licht.
  • Gemaakt van een energie absorberend materiaal dat je pasvorm herinnert.

Alpinestars Nucleon KR-1 specs

Meer informatie
Merk Alpinestars
Model Nucleon KR-1
Kleurstelling Black/White 12
Categorie Rugprotectie

Alpinestars Nucleon KR-1 Black/White 12 reviews

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact