Verwarmde motorkleding

Voor de echte die-hard motorrijders onder ons is er speciale elektrisch verwarmde motorkleding ontwikkeld, bijvoorbeeld door de gerenomeerde merken Gerbing en Klan. Op die manier kan je zelfs ten tijden van Siberische temperaturen comfortabel naar je werk rijden zonder dat je na 41 seconden al met ijsklompjes aan het stuur zit. Je hebt tegenwoordig verschillende kledingstukken die verwarmd worden door middel van elektriciteit, denk hierbij aan verwarmde motorhandschoenen, vesten en onderkleding zoals broeken, shirts en zelfs sokken.

Producten 1-28 van 53

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Krijg het warm met verwarmde motorkleding

Er zijn talloze elektrisch verwarmde hulpmiddelen op de markt om de motorrijder warm te houden. Zo zijn er elektrisch verwarmde motorhandschoenen. Deze werken met een accu en zijn in te stellen in drie standen. De verwarmde elementen zitten aan de bovenkant van de handschoen en warmen je handen dus goed op. Naast handschoenen zijn er ook compleet elektrisch verwarmd vesten. Een elektrisch verwarmd vest kan je onder je gewone jas dragen en houd je met behulp van een accu ongeveer drie uur warm.

Om het warm te krijgen op de motor kun je ook eens denken aan balaclavas en helmmutsen, beenkleden voor je scooter of motor of verwarmde handvaten. Deze sluit je aan op je accu. Er zijn diverse varianten beschikbaar en de meeste hebben ook verschillende standen. Ze zijn gewoon te vervangen met je standaard handvatten en verder netjes weg te werken.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen