Forcefield Pro Sub 4K Back Protector

Vanaf € 199,95
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
21FOF0001
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Forcefield Pro Sub 4K Back Protector

In een tijd waarin we steeds meer leren op het gebied van veiligheid, wordt er vanzelfsprekend ook steeds meer geïnvesteerd in technieken om alles beter en veiliger te maken.

Forcefield Body Armour is een bedrijf dat zich al sinds 1988 exclusief bezig houdt met het optimaliseren van, zoals de naam al zegt, body armour in de ruimste zin van het woord.

Daar zijn zij in de laatste jaren zo sterk in geworden dat zij een paar baanbrekende producten op de markt hebben gebracht.

Met de Forcefield Pro Sub 4K heeft Forcefield een nieuw pareltje afgeleverd. De standaard van mobiele rugpotectie heeft een nieuw niveau bereikt met de Pro Sub 4K. Als je op zoek bent naar de meest innovatieve, best beschermende rug bescherming dan hoef je niet meer verder te zoeken. Een betere kwaliteit dan deze zal je niet vinden.

Het ontwerp van de Forcefield Pro Sub 4K heeft op geen enkel vlak steken laten vallen. Hij is optimaal flexibel en comfortabel zodat je nauwelijks merkt dat hij op je rug zit. Maar kwa bescherming is er nog geen rugprotector op de markt die meer impact kan opvangen dan de Pro Sub 4K. Bij het blootstellen aan de CE test EN1621-2:2003 Level 2, bereikte de Pro Sub 4 een doorgezonden energie van slechts 3.38kN. Dit is gecertificeerd door de test specialisten van SATRA. De Pro Sub 4, geschikt voor het motorracen, straat rijden en toeren, beschermt je altijd door middel van het energie afvoerende materiaal Nitrex Evo®. Dit materiaal staat ook bekend als zeer efficiënt in het absorberen van energie en is tevens flexibel en comfortabel om te dragen. Ook het RPT (Repeat Performance Technology) materiaal zorgt ervoor dat je de rugprotectie niet na een val hoeft weg te gooien. Het materiaal zorgt voor een optimale bescherming bij elke val.

Pro Sub 4K eigenschappen

 • Vernieuwd en verbeterd
 • ‘s Werelds eerste rug protector die minder dan 4kN energie doorgeeft bij het blootstellen aan de CE test EN1621-2:2003 Level 2.
 • Uitneembare en wasbare buitenlaag
 • CE Level 2 protectie – Hoogst haalbare
 • RPT (Repeat Performance Technology)
 • Comfortabel en niet-beperkend
 • Flexibel
 • Ademend
 • Vormt zich naar het lichaam
 • Verstelbare middel en schouderbanden

Forcefield Pro Sub 4K specs

Meer informatie
Merk Forcefield
Model Pro Sub 4K
Kleurstelling Backprotector Black/Red
Categorie Rugprotectie
Sexe Unisex

Forcefield Pro Sub 4K Back Protector reviews

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact