Fietshelmen heren

Onder de heren is de fiets een behoorlijk populair vervoersmiddel, er zijn maar liefst 22,8 miljoen fietsen in Nederland waarvan de helft van mannen zijn. Het is in Nederland niet verplicht om een fietshelm te dragen, maar dat maakt het natuurlijk niet minder verstandig. In de afgelopen jaren is het alsmaar drukker geworden op de weg, en de verwachting is dat die stijging door zal zetten. Hierdoor wordt de kans op ongelukken groter en is het verstandig om een goedgekeurde fietshelm voor heren te dragen. Bekijk onze volledige collectie fietshelmen hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

Een veilige fietshelm voor heren

Op de fiets is het in Nederland niet verplicht om een helm te dragen, dit geldt bijvoorbeeld wél op een Speed Pedelec. Wij verkopen ook speciale Speed Pedelec helmen voor heren die gekeurd zijn volgens het NTA 8776 keurmerk. Alle fietshelmen voor heren op onze site zijn minimaal gekeurd volgens de EN 1078 certificering en zijn dus goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Onze fietshelmen voor heren zijn licht, klein, comfortabel en natuurlijk ook beschermend. Een fietshelm zorgt voor een aanzienlijk kleinere kans op (blijvend) letsel bij een verkeersongev

Heren fietshelm kopen bij VoordeelHelmen.nl

Bestel snel jouw nieuwe heren fietshelm bij VoordeelHelmen. Onze online helmenwinkel is heel eenvoudig te navigeren. Gebruik de filters aan de linkerkant van de webshop om snel jouw perfecte fietshelm voor heren te vinden. Als officiële dealer van ruim 100 verschillende kwaliteitsmerken kunnen we jou van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld in het geval van een garantie. Koop nu direct jouw nieuwe fietshelm via onze webshop, of kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies. Wij hanteren een retourtermijn van maar liefst 100 dagen, geen stress dus.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact