Fietshelmen dames

De fiets is een heel populair vervoersmiddel in Nederland, zo ook onder de dames in ons land. Sterker nog, in Nederland bezit elke inwoner ruim 1,3 fiets – iets wat uniek is in de wereld. Daarmee zijn er zo’n 22,8 miljoen fietsen in Nederland, waarvan de helft van vrouwen zijn. Het dragen van een fietshelm is natuurlijk niet verplicht in Nederland, maar dat maakt het niet minder verstandig. Voor de dames die graag veilig en wel aan willen komen op hun bestemming is een fietshelm een zeer goede uitkomst. De kans op (blijvend) letsel wordt aanzienlijk verminderd met een goede dames fietshelm. Bekijk onze volledige collectie fietshelmen voor dames hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies op maat.

Een veilige fietshelm voor dames

Een helm is niet verplicht op de ouderwetse fiets of de elektrische fiets, maar op de Speed Pedelec is dit bijvoorbeeld een heel ander verhaal. Wij verkopen ook speciale Speed Pedelec helmen voor dames die voldoen aan het NTA 8776 keurmerk. Al onze fietshelmen voor dames zijn minimaal gekeurd volgens de EN 1078 certificering en zijn dus goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Onze fietshelmen voor dames zijn klein, licht, comfortabel en natuurlijk ook beschermend.

Koop jouw dames fietshelm bij VoordeelHelmen.nl

Een nieuwe dames fietshelm koop je natuurlijk bij VoordeelHelmen, online of in een van onze winkels. Wij geven de hoogste korting, beste service en het meest professionele advies. Heb je vragen of wil je graag wat persoonlijk stijladvies krijgen? Mail ons, bel ons of kom langs in een van onze winkels. Heb je een fietshelm besteld die toch niet helemaal bij jouw damesfiets past? Boven de €200 mag je de helm gratis retourneren aan ons. Hier krijg je 100 dagen de tijd voor, dus je hoeft je ook niet te haasten. Wacht dus niet langer en bestel jouw nieuwe dames fietshelm bij VoordeelHelmen!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen