Shark Evoline PRO Carbon Systeemhelm

De Evoline is er eindelijk in Carbon uitvoering! Met een carbon/aramide/glasvezel buitenschaal is deze topsysteemhelm van Shark nog lichter en sterker. Met recht het vlaggeschip van Shark te noemen. Deze doorontwikkelde systeemhelm is stiller, lichter en comfortabeler dan zijn twee voorgangers. Het meest unieke aan deze strak ontworpen systeemhelm is het volledig naar achteren klappende kinstuk. Dit geeft de gebruiker van deze tophelm enorme vrijheid en flexibiliteit.
  • Kinstuk volledig naar achter te klappen
  • Je kan je vizier gebruiken als het kinstuk is opgeklapt
  • 5 jaar garantie
  • Geen pinlock (wel anti-fog coating)
Shark Evoline PRO Carbon Systeemhelm
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom de Shark Evoline PRO Carbon?

Dit zijn de belangrijkste verschillen met de Shark Evoline:

  • Het vizier klapt nu automatisch mee naar beneden wanneer je het kinstuk dicht klapt. Je hoeft nu dus niet meer na te denken of extra handelingen te verrichten wanneer je het kinstuk omhoog of terug naar beneden klapt.
  • De buitenschaal is véél kleiner en compacter geworden. Zelfs zó veel kleiner, dat de buitenschaal van de Evo-One past in die van de Evoline!
  • Het vizier is voorbereid op een pinlock: geen beslagen vizier meer wanneer je in de herfst bij het stoplicht staat te wachten.
  • Het totale gewicht van de helm is naar beneden gebracht. En iedere motorrijder weet dat elke gram minder er één is. Zeker bij langere ritten.

Het meest opvallende aan de Shark Evo-One is natuurlijk het kinstuk dat volledig naar achteren te klappen is. Zo maak je in een handomdraai van je systeemhelm een jethelm. Heerlijk tijdens mooie dagen wanneer je lekker wilt genieten van de zon en de frisse wind in je gezicht. Of gewoon lekker door de stad wilt knallen. De Evo-One van Shark heeft een dubbele homologatie, wat betekent dat deze is goedgekeurd als zowel gesloten full-face helm en als jethelm. Het beschikt over een helder antikrasvizier met dubbele Total Vision behandeling en een ingebouwd UV-400 werend zonnevizier. Deze helm is uit te rusten met het volledig geïntegreerde Sharktooth Bluetooth systeem om veilig te kunnen bellen, gebruik te maken van je navigatie of te genieten van je muziek. De Sharktooth verkopen wij uiteraard ook en is te vinden in onze webshop. De binnenvoering is uitgerust met Shark EasyFit waardoor deze helm ook gemakkelijk te gebruiken is door brildragers. Verder is de binnenvoering uitneembaar waardoor deze eenvoudig zelf te wassen is.

Met de Shark Evo-One kun je genieten van een complete, veilige en zeer functionele helm. En je krijgt ook nog eens 5 jaar fabrieksgarantie, zoals op alle helmen van Shark. Shark heeft met deze helm weer eens laten zien dat ze vooruitstrevend zijn en voortdurend bezig is haar helmen te perfectioneren.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact