Shark helmen

Shark helmen blinken uit in design, prestaties en veiligheid. Sinds de oprichting heeft Shark vele motorcoureurs gesponsord en die passie voor racen is terug te zien in de complete range van helmen. Dit maakt dat Shark al jarenlang een van de meest populaire helmenmerken in Europa is.

Producten 113-140 van 204

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Shark helmen: passie voor racen

Het Franse Shark bestaat sinds 1986 en is opgericht door een aantal voormalige professionele motorcoureurs. Meer dan 200 topcoureurs zoals Randy de Puniet, Troy Corser en Scott Reading dragen nog steeds hun steentje bij aan het ontwerp en de ontwikkeling van hoogwaardige helmen.

Shark Helmets is gevestigd in Marseille, waar 600 man personeel meewerkt aan de ontwikkeling, productie en verkoop van zo’n 350.000 helmen per jaar. Shark helmen worden in een netwerk van 5000 dealers wereldwijd aan de man gebracht.

Eigenschappen Shark helmen:

  • Optimale schokabsorptie
  • Super aerodynamisch
  • Uitneem- en wasbare binnenvoeringen
  • Geïntegreerde luchtinlaten en –afvoeren
  • Vooruitstrevende designs

Een Shark helm: veiligheid in innovatie

Zoals het een speler van formaat in helmenland betaamt, besteedt Shark veel aandacht aan veiligheid, ontwikkeling en innovatie. Het Britse onafhankelijk SHARP, dat de veiligheid van motorhelmen test, heeft zo goed als elke Shark helm bekroond met 4 of 5 sterren, waarbij 5 de hoogst haalbare score is. Hiernaast heeft het R&D center van Shark de beschikking over een eigen windtunnel, wat resulteert in goede prestaties op gebied van aerodynamica, stabiliteit en ventilatie. Ook innovatie staat hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van een Shark helm. Regelmatig komen er nieuwe modellijnen met gedurfde designs uit, die hiernaast ook op technisch gebied opvallend zijn. Op deze manier behoudt Shark haar status als een van de koplopers op het gebied van motor- en scooterhelmen.

Grote keuze Shark helmen in onze webshop

Voordeelhelmen.nl is de grootste merkdealer van Shark helmen in de Benelux. Wij zijn aangesloten aan het servicenetwerk van Shark. Naast een goede prijs zal je bij ons ook na aankoop van je Shark helm de uitstekende service krijgen die je van een merkdealer verwacht. Naast online kopen, kan je ook gerust in één van onze winkels langskomen om een Shark helm naar keuze te passen. We hebben hier een ruime voorraad aan modellen, maar om teleurstelling te voorkomen is het altijd beter om even contact op te nemen om de helm van jouw keuze te reserveren in de showroom.

Sinds 2013 hanteert Shark een nieuwe onderverdeling in het assortiment: de SHARK Racing Division, SHARK Pulse Division, SHARK Discovery Division en de SHARK Metro Division, waarin je verspreid alle modellen Shark helmen vindt. Op alle Shark helmen die je bij ons koopt, zit 5 jaar garantie.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen