Shark Race-R Pro (GP en Carbon)

De Shark Race-R Pro is de absolute top of range en in eerste instantie ontwikkeld voor racers in de Moto GP. Gemaakt van carbon/aramide vezels, windtunnel-getest en voldoet aan de hoogste verwachtingen op het gebied van motorracen: functionaliteit, veiligheid, lichtgewicht, stabiliteit, comfort, ventilatie en aerodynamica.

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Shark Race-R Pro (carbon), voor de echte racer

De Race-R Pro is de nieuwe high-end composiet-vezel helm, die door 'reverse-engineering' tot stand is gekomen, volledig aangepast aan de wensen en veiligheidseisen van motorcoureurs die regelmatig snelheden tot wel 300km per uur halen, waarbij stabiliteit van een helm van groot belang is. De dubbele spoiler aan de achterzijde zorgt hiervoor.


De Race-R Pro Carbon is nog lichter, wat minder vermoeidheid in de nekspieren tot gevolg heeft. Hiernaast heeft de helm een binnenvoering met natuurlijk bamboevezel, met meerdere diktes wangstukken en een tocht- en geluidsdempende nek-pad.


De Race-R is voorzien van een vizier dat optische vervorming in de hoeken tegen gaat.


Deze helm beschikt over 8 schok-absorberende elementen, kreukelzone en Double Density kinstuk wat extra beschermt tegen frontale klappen.


Voordeelhelmen.nl is officieel en preferred dealer van Shark helmen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen