15% korting op motorkleding bij aanschaf van een nieuwe motor bij MotorCity Amsterdam

Ontvang nu 15% korting op motorkleding en helmen bij Voordeelhelmen.nl in samenwerking met MotorCity Amsterdam!

Samenwerking MotorCity VoordeelHelmen Amsterdam

Samenwerking MotorCity Amsterdam met VoordeelHelmen Amsterdam

Als buren, gevestigd in hetzelfde pand in Amsterdam, hebben Voordeelhelmen.nl en MotorCity een speciale aanbieding voor jou. Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands motor bij MotorCity ontvang je een exclusieve korting van 15% op (de verkoopadviesprijs van) motorkleding en helmen bij VoordeelHelmen Amsterdam.

Kom langs in onze winkel in Amsterdam en ontdek ons uitgebreide assortiment van ruim 100 topmerken in motorkleding en helmen. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting die voldoet aan al jouw behoeften en voorkeuren. Daarnaast bieden we ook Personal Fitting voor je nieuwe Shoei helm.

Actievoorwaarden:

  • De actie is alleen geldig in onze winkel in Amsterdam op producten vanaf €150, op vertoon van jouw factuur van MotorCity.
  • De geldigheid van de actie is tot 30 dagen na de aankoop van je nieuwe of tweedehands motor.
  • De 15% korting wordt berekend op basis van de verkoopadviesprijs en is geldig op het gehele assortiment, met uitzondering van communicatie- en navigatieproducten.
  • De actie geldt alleen voor motoren die zijn gekocht vanaf 1-11-2023.

Mis deze kans niet om met 15% korting de perfecte motorkleding en helm te bemachtigen! We verwelkomen je graag in onze winkel in Amsterdam.

MotorCity – Dé motorzaak van Amsterdam en omstreken

MotorCity Amsterdam is de motorzaak van Amsterdam en omstreken. Onze professionals staan klaar voor al jouw motorvragen. Met meer dan 400 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is er voor iedere motorrijder wat wils. Ook voor onderhoud en reparatie kunt je bij ons terecht. Wist je dat wij Can-Am dealer zijn en dat je bij ons motoren kunt huren?

Bij MotorCity staat klantenservice voorop. Ons toegewijde team van motorliefhebbers staat paraat om je te adviseren en assisteren bij het vinden van de ideale motor die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast bieden we een breed scala aan accessoires, onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat jouw motor altijd in optimale staat verkeert.

Kom langs in onze showroom en ervaar zelf de kwaliteit, service en exclusiviteit van MotorCity. Met onze liefde voor motoren en ons streven naar klanttevredenheid beloven we een uitzonderlijke motorbeleving die je niet mag missen.

2023-11-21 15:24:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen