INSPIRATIE: 4 gave retro scooterhelmen

Opzoek naar een mooie scooterhelm, die goed past bij je nieuwe Vespa? We selecteren vier gave retro scooterhelmen uit het uitgebreide assortiment helmen, zodat jij een beetje inspiratie kan opdoen!

Beon Design

Se Beon is een van de meest gewilde jethelmen van dit moment. Logisch, het trendy design, mooi afgewerkte vizier en de ECE-goedkeuring in combinatie het een voordelige prijs levert een uitstekende helm op.

De Beon Design Luxe is leverbaar in vier verschillende kleuren; wit, matzwart, hoogglanszwart en titanium. De witte en de zwarte kleuren komen met een bruinleren binnenvoering, de titanium-gekleurde heeft een zwarte binnenvoering.

AWAX Fashion

De Awax Fashion heeft wat weg van de hierboven genoemde Beon Design, maar is nog scherper geprijsd. De helm is ook voorzien van de verplichte Europese ECE-veiligheidskeuring en komt met een helder vizier. Doordat er zeven verschillende kleuren beschikbaar zijn is de Awax Fashion altijd verkrijgbaar in bijpassende kleur van je scooter.

Nau Fashion

De Nau Fashion is een fraaie retrohelm die komt in twee verschillende varianten. Zo is er de gewone Nau Fashion en de Nau Fashion Luxe. Deze Luxe editie is voorzien van een stijlvolle bruinleren onderkant. Ook is het vizier van de Luxe editie anders vormgegeven.

De Nau Fashion is iets hoger geprijsd van de twee hierboven genoemde helmen. Daarvoor krijg je wel een scooterhelm uitgerust met snelsluiting, spiegel antikrasvizier, uitstekende pasvorm en luxe laklaag.

Nano Plus

Tot slot is er nog de Nano Plus. Een fraaie scooterhelm voorzien van Italiaans design. Deze helm komt in drie verschillende kleuren, alle drie met bruine binnenvoering. Je kan kiezen uit glans wit, glans zwart en mat titanium. De helm wordt geleverd met een licht getint vizier die goed afsluit. Daarnaast is de fijne pasvorm van de Nano Plus een zeer fijne eigenschap van deze scooterhelm.

2020-10-30 15:02:30
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen