NIEUW: Sena Universal Intercom compatible met andere Bluetooth systemen

Sena banner

Een groot problem waar gebruikers van Bluetooth Communicatiesystemen voor op de motor tegenaan lopen is het beperkt compatible zijn van het gebruikte systeem. Zo kan je meestal eigenlijk alleen maar via Bluetooth communiceren (B2P, B2B) als je allemaal hetzelfde merk hebt.

Maarrrrr… het lijkt er op dat daar nu verandering is gekomen. Met de nieuwste (eind februari) Sena Firmware update voor de SMH10 is het mogelijk je Sena SMH10 te koppelen aan motor Bluetooth systemen van merken als Cardo en Interphone.

Huidige gebruikers van de Sena SMH10 kunnen als eerste aan de slag met de nieuwe firmware (klik hier voor V5.0), de overige modellen zoals de SMH10R en de SMH5 modellen zullen snel volgen. De nieuwe functionaliteit is een argument om bij de aanschaf van een Bluetooth Communicatiesysteem  voor Sena te kiezen, je hoeft immers geen rekening meer te houden met de keuze van je mederijders.

De Universal Intercom maakt het mogelijk om Sena headsets te koppelen met apparaten van andere merken en je kan Bluetooth intercom conversaties voeren met gebruikers van andere merken. De Sena kan tegelijkertijd met 1 niet-Sena headset gepaird zijn, dus als je gepaird bent met een andere headset, wordt de vorige pairing verwijderd. Hieronder zie je een overzicht van hoe de Sena gepaird kan worden.

 Sena pairing andere apparaten

En hieronder nog een extra overzichtje hoe de koppeling werkt.

 Sena pairing andere apparaten

 

Klik hier voor ons aanbod Sena Bluetooth motorcommunicatie

2020-10-30 14:39:27
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen