Nieuw binnen: Ghost Rider en Deadpool replica helmen

Al eerder dit jaar zagen we een aantal op de Marvel-strips gebaseerde helmen, nu zijn er twee exemplaren bij gekomen. Maak kennis met de nieuwe HJC FG-ST “Ghost Rider” e de HJC IS-17 “Deadpool”.

HJC FG-ST “Ghost Rider”

Ghost Rider is een bekend personage uit de Marvel superhelden serie. In het dagelijks leven is Ghost Rider een normaal persoon (Johnny Blaze), maar zodra hij op zijn motor stapt verandert hij in een brandende motorrijder met bovennatuurlijke krachten. Zijn motor is ongekend snel en kan onaardse dingen zoals recht omhoog rijden. Het belangrijkste wapen van Ghost Rider is naast zijn motor, de ketting. In 2007 kwam er zelfs een Ghost Rider film uit waarbij Nicolas Cage de hoofdrol kreeg.

Op basis van dit mythische verhaal is nu een speciale helm beschikbaar. Deze helm is gemaakt op basis van de HJC FG-ST, maar komt in een speciale kleurstelling. Daarop is de bekende doodskop die voorop de motor van Ghost Rider zit te zien, in combinatie met de herkenbare vlammen en natuurlijk de ketting. De helm wordt standaard met een licht vizier geleverd en kost €359,00.

De HJC FG-ST is een sportieve integraalhelm, geschikt voor dagelijks gebruik. Zo heeft de helm een geïntegreerd zonnevizier en is hij in de windtunnel getest voor een optimale aerodynamica. Buitenschaal is gemaakt van een glasvezel composiet waardoor deze erg stevig, maar wel licht is.

HJC IS-17 “Deadpool”

Naast de nieuwe Ghost Rider heeft HJC ook een helm op basis van het Deadpool karakter uit de Marvel-serie gemaakt. Deadpool is een superschurk die in 1991 zijn intrede doen. Speciale agent Wade deed mee aan het Weapon X programma, gebaseerd op het DNA van Wolverine. Zo zou hij bovennatuurlijke krachten krijgen. Het project liep compleet uit de hand en Wade was voorgoed verminkt. Vanaf dat moment ging hij door het leven als “Deadpool”, een huursoldaat die met zijn superkrachten wraak wilde nemen op het Weapon X programma. In 2016 verscheen de film Deadpool.

De HJC IS-17 “Deadpool” editie is gebaseerd op het masker dat Deadpool draagt. Herkenbaar zijn de twee zwarte ooglappen aan de voorkant van de helm. Als je dichterbij kijkt zie je het patroon van het stoffen masker dat Deadpool draagt.

De HJC IS-17 is een populaire integraalhelm met geïntegreerd zonnevizier. De helm heeft een uitstekende pasvorm en is goed betaalbaar. De Deadpool editie komt standaard met een helder vizier en kost €296,00.

2020-10-30 15:03:09
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen