De Nolan N-Com B602: Een revolutie in N-Com motorcommunicatie

De motorhelmenwereld staat nooit stil en blijft zich voortdurend ontwikkelen, zeker op het gebied van Bluetooth motorcommunicatie. Een specifiek systeem waar wij enthousiast van worden is de nieuwe Nolan N-Com B602. Dit geavanceerde communicatiesysteem biedt Nolan rijders een betaalbaar, maar zeer degelijk communicatiesysteem met veel verbeteringen ten opzichte van de voorgaande modellen.

Samenwerking tussen N-Com en Sena

Sena hardware

Voorheen werden de N-Com systemen gemaakt door Nolan zelf. Ondanks dat dit vooruitstrevende systemen waren, zijn niet alle gebruikerservaringen over die systemen even positief. De feedback van de gebruikers is door Nolan gehoord en zij hebben flink actie ondernomen om te zorgen dat N-Com weer een serieuze speler is geworden op het gebied van motorcommunicatie. Een van de meest belangrijke veranderingen in de nieuwe systemen, waaronder de B902R en de B602R, is dat de soft- en hardware hiervan door Sena wordt gemaakt.

Sena is een koploper op het gebied van Bluetooth communicatiesystemen voor op de motor. Dit topmerk heeft de systemen van N-Com herontworpen en volledig nieuw leven ingeblazen. Ook de N-Com app voor de mobiele telefoon gebruikt dezelfde basis als de Sena app, waardoor je gebruik kunt maken van alle handige functies.

Geavanceerde intercom

De N-Com B602 is uitgerust met een verbeterde intercomfunctie die het mogelijk maakt om te communiceren met jouw passagier. Voor de B902 geldt zelfs een maximum bereik van 1.6 kilometer. Hierdoor wordt groepsrijden en het delen van ervaringen tijdens een rit naar een geheel nieuw niveau getild.

Kristalhelder geluid

Met de hoogwaardige HD-speakers en ruisonderdrukkingstechnologie (ook wel “noise cancelling”) geniet je van kristalhelder geluid, zelfs op hogere snelheden en in rumoerige omgevingen. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar maakt ook het luisteren naar muziek en het voeren van gesprekken aangenamer dan ooit tevoren.

Uitgebreidere connectiviteitsopties

De N-Com B602 maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth 5.0-module, waardoor een snellere en stabielere verbinding wordt gegarandeerd. Deze nieuwe module is een grote verbetering ten opzichte van de oudere N-Com systemen. Met deze nieuwe verbetering kun je moeiteloos je smartphone, GPS-navigatiesysteem en andere Bluetooth-apparaten koppelen voor een soepele bediening tijdens jouw motorrit.

Een ingebouwde B602R set

Spraakgestuurde bediening

Met spraakgestuurde bedieningselementen kun je eenvoudig functies activeren zonder je handen van het stuur te halen. Dit verhoogt de veiligheid en zorgt dat jij de aandacht volledig op de weg voor je kunt houden.

Automatische noodoproep

Nolan is altijd al hard bezig geweest met innovatieve functies op het gebied van veiligheid, ook als het gaat om het ontwerpen van een communicatiesysteem. In geval van een ongeval kan de N-Com B602 automatisch een noodoproep versturen naar een vooraf ingesteld contact. Dit is een waardevolle toevoeging die extra gemoedsrust biedt tijdens het rijden.

Comfortabel en duurzaam ontwerp

De N-Com B602 is ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. Het systeem is compact en lichtgewicht, waardoor het geen onnodig gewicht toevoegt aan je helm. Bovendien is het ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en langdurig gebruik. Ook worden Nolan helmen al jaren gekeurd mét de geïntegreerde N-Com systemen, iets wat tegenwoordig verplicht is met de komst van de nieuwe ECE 22.06 keuring.

De N-Com systemen zijn compatibel met een breed scala aan Nolan-helmen en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd zonder dat daarvoor speciaal gereedschap nodig is. Alles wat je nodig hebt zit in de doos!

Dozen van de N-Com B902R en B602R

Conclusie

Met de nieuwe Nolan N-Com B602 en B902 ben je verzekerd van een geavanceerd en betrouwbaar communicatiesysteem dat je motorervaring naar een hoger niveau tilt. De uitgebreide functies, geavanceerde technologie en aandacht voor veiligheid maken dit een must-have accessoire voor elke Nolan rijder. Investeer in je rit en ervaar het comfort en de betrouwbaarheid van de nieuwe N-Com lijn.

Bekijk en bestel de nieuwste Nolan N-Com systemen op onze website, of kom langs in een van onze winkels!

2023-09-20 15:00:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen