NIEUW: Bultaco Heritage retro helmen

bultaco ad

Die is vintage! Oude reclame van Bultaco, zie je de gelijkenis met de oranje Mercurio helm?

Op Voordeelhelmen.nl kom je vanaf heden een nieuw merk tegen! Bij de lezer die, hoe zeg je dat netjes, wat meer op leeftijd is zal de naam een bel doen rinkelen: Bultaco.

Bultaco is een afgestoft Spaans motorenmerk dat in 1958 door Fransisco Xavier Bultó werd opgericht. Bultaco werd al snel zeer succesvol in internationale motorraces en bekende rijders als Barry Sheene, Jack Findlay, Tommy Robb en Ginger Molloy reden op Bultaco’s.

In de jaren 70 ging het merk, mede doordat de Spaanse industrie in zwaar weer verkeerde en het openstellen van de lokale markt voor oa Japanse motormerken, helaas ter ziele.

 bultaco metisse

Onder de merknaam worden tegenwoordig weer diverse motor gerelateerde producten gemaakt zoals helmen en handschoenen, die zoals gezegd bij Voordeelhelmen.nl te bestellen zijn. De helmen hebben een mooie retro look en de sfeer rond het oude merk is mooi vastgelegd door het gebruik van kleuren en prints. Elke helm is vernoemd naar een legendarisch model racemotor uit vroeger tijden, zoals de Tralla, Metralla, Mercurio en Lobito. Met prijzen die beginnen bij € 109,- zijn deze net afgewerkte retro helmen erg netjes geprijsd.

Om het plaatje compleet te maken zijn er in de kleuren van de helmen ook mooie handschoenen gemaakt, die in stijl geheel bij de helmen passen.

Klik hier voor ons gehele Bultaco aanbod

2020-10-30 14:39:05
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen